TOKİ’den Kiradan Ucuz Taksitle Ev Sahibi Olma Fırsatı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelindeki 8 farklı ilde hayata geçirmiş olduğu toplam bin 52 adet konutunu bugün satışa sundu. Kiradan ucuz taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan TOKİ, söz konutların satın alımında en uygun taksit bedelini 460 TL olarak belirledi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bugün itibari ile ülke genelindeki 8 farklı şehirde bin 52 adet konutunu alıcılarına sundu. Projelerdeki söz konusu konutların taksit tutarları 460 TL’den başlangıç gösterdi. İşte o TOKİ Konutları’ndan bazıları…

Ankara Kahramankazan

Alt ve Orta gelir grubu olmak üzere ikiye ayrılan konut projesinde alt gelir grubu için tahsis edilen 254 adet konut adına 6 Ağustos’tan itibaren başvurular toplanmaya başlayacak. İki oda bir salon olarak inşa edilen bu konutlar arasında en ucuz konutun fiyatı 129 bin 117 TL olarak belirlendi. Orta gelir grubu için tahsis edilen 30 adet konut adına ise başvurular yine 6 Ağustos’ta alınmaya başlayacak.  Üç oda bir salon olarak inşa edilen konutların fiyatı 180 bin 7756 TL’den başlıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık

Alt gelir için 105 adet konut tahsis edilen projede orta gelir için 36 konut tahsis edildi. İki oda bir salon ve üç oda bir salon olarak inşa edilen konutlar için de başvurular 6 Ağustos’ta başlıyor.

Muş Kepenek

Alt ve orta gelir adına ayrı ayrı konutların tahsis edildiği projede alt gelir için 381 adet, orta gelir için 2128 adet konut inşa ediliyor. Alt gelir grubu konutları iki oda bir salon olarak inşa edilirken, fiyatları 112 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Orta gelir grubu konutları ise üç oda bir salon olarak inşa edilirken, fiyatları 162 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.