TOKİ’den 2 Bin 209 Aileye Konut Teslimi!

Konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre, Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) ülke genelinde hayata geçirmek üzere çalışmalar yürüttüğü projelerden 2 ildeki 2 bin 209 adet konutu sahiplerine teslim etti. Böylelikle TOKİ 2 bin 209 aileyi ev sahibi yapmış oldu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren TOKİ Haber Dergisi tarafından konu ile alakalı olarak yapılan habere göre TOKİ,  Aydın, İzmir, Diyarbakır, Elazığ, Karabük, Konya, Bilecik, Erzurum ve Afyonkarahisar olmak üzere toplamda 9 ilde hayata geçirmiş olduğu 2 bin 209 adet konut için kura çekilişi düzenledi. Gerçekleştirilen bu çekiliş ile hak sahipleri belirlenen konutlar sahiplerine teslim edildi. İşte bahsi geçen o il ve konutlar…

  • Bilecik Osmaneli

3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipinde inşa edilen 99 adet konut sahiplerine teslim edildi. Projenin inşaat çalışmaları ise sürdürülüyor.

  • Erzurum Hüseyin Avni Ulaş ve Aziziye Ilıca

Hüseyin Avni Ulaş’ta inşa edilen 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipindeki 108 adet konut için çalışmalar devam ederken, söz konusu olan konutların hak sahipleri kura ile belirlendi.

Aziziye Ilıca’da inşa edilen 210 adet konut ise yalnızca 3 oda 1 salon olarak hayat geçiriliyor.

  • Aydın Kuyucak

Hali hazırda inşaat çalışmaları sürdürülen 72 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak inşa ediliyor.

  • Elazığ Zafran

Yalnızca 2 oda 1 salon daire tipinde inşa edilen 14 adet konut, gerçekleştirilen kura çekiminin ardından sahiplerine teslim edildi. Konutların inşaat çalışmaları ise halen daha sürdürülüyor.

  • Diyarbakır Üçkuyu

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanarak inşa edilen 808 adet konutun ev sahibi belirlendi. Çalışmalar ise halen devam ediyor.

  • Karabük Merkez Soğuksu

İnşaat çalışmaları tamamlanan ve 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana gelen 167 adet daire sahiplerine teslim edildi.

  • Konya Meram Gödene

Çalışmaları aralıksız olarak sürdürülen 198 adet konutun sahipleri kura çekilişi ile belrlendi.

  • İzmir Kınık

2 oda 1 salon 3 oda bir salon alternatifleri ile üretilen 163 konut hal sahiplerin verildi. Çalışmalar ise devam ediyor.

  • Afyonkarahisar İşçehisar

Çalışmaları sürdürülen 370 adet konut için kura çekilişi düzenlenerek hak sahipleri belirlendi ve konutlar sahiplerine teslim edildi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.