TOKİ Ucuz Konut Projelerinin Yanı Sıra Hükümet Konağı da İnşa Ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde ucuz konut üretimi gerçekleştirmesinin yanı sıra, hükümet için çeşitli illerde Hükümet Konağı inşalarına da başladı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde ucuz konut üretimi gerçekleştirmesinin yanı sıra, hükümet için çeşitli illerde Hükümet Konağı inşalarına da başladı. Çanakkale Eceabat, Aydın Çine, Mersin Tarsus ve Bingöl’de Hükümet Konağı inşasına hazırlana TOKİ, bu projeleri için ihale hazırlığı yapıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni projeler hayata geçiriyor. Hükümet için çeşitli illerde ve ilçeler Hükümet Konağı projeleri hayata geçirecek olan TOKİ, bu projelerin ihalesine hazırlanıyor. Çanakkale Eceabat, Aydın Çine, Bingöl ve Mersin Tarsus’ta hayat geçireceği Hükümet Konağı projeleri için bu ay ve gelecek ay ihaleye çıkacak.

İşte TOKİ’nin İhale Tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çanakkale ili Eceabat ilçesinde inşa edilecek olan Hükümet Konağı ve bunun ile beraber Altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları için 27 Ağustos 2018 Pazartesi günü saat 15:00’da ihaleye çıkacak. İhale 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereğince açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.

Aydın ili Çine ilçesinde de yeni bir Hükümet Konağı Projesi ile meşgul olan TOKİ, 27 Ağustos 2018 Pazartesi günü saat öğleden sonra 2:30’da ihaleye çıkacak. İhale Çanakkale projesinde olduğu üzere açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.

Mersin ili Tarsus ilçesinde hayata geçirilecek olan Hükümet Konağı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemeleri Projesi için de ihale hazırlıkları içerisinde olan TOKİ, 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 15:00’da ihale gerçekleştirecek. İhale yine açık artırma usulü ile olacak.

TOKİ’nin Bingöl Merkez’de inşa edeceği Hükümet Konağı Projesi ve altyapı – çevre düzenleme çalışmalarının ihalesi 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü olacak. İhale, burada da açık  artırma usulü ile gerçekleştirilecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.