TOKİ Silivri Projesinin Satışa Çıkarılacağı Tarih Ne Zaman?

Türkiye genelinde her geçen gün yüzlerce dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi olma hayallerine kavuşturan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Silivri’de hayata geçireceği konut projesini satışa çıkaracağı tarihi açıkladı. Söz konusu proje, Ağustos ve Eylül aylarında satışa çıkarılacak.

TOKİ İstanbul Projelerini Hızlandırdı

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi olma hayallerine kavuşturmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul’da hayata geçirdiği toplu konut projelerine hız kazandırdı.

Silivri Projeleri Ağustos ve Eylül Aylarında Satılacak

TOKİ Kayaşehir 2018 Konutları Projesi’nde yer alan 605 adet konutun satışını Nisan ayı içerisinde gerçekleştiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yine Kayaşehir’de hayata geçireceği 862 adet konutun ihalesini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Silivri’de ise totalde bin 356 adet konut üretimi gerçekleştiren TOKİ, söz konusu bu ilçedeki projelerini Ağustos ve Eylül ayları içerisinde alıcılarına sunacağını duyurdu.

İstanbul ili Silivri ilçesinde hayata geçirilecek olan TOKİ 1’inci etap projesinde 598 adet konuta yer verilirken, 2’inci etap projesinde ise 758 adet konuta yer veriliyor. Bahsi geçen ilk etap projesindeki söz konusu 598 adet konutun 488 adedi iki oda bir salon olacak şekilde dizayn edilirken, 110 adedi ise üç oda bir salon olacak şekilde tasarlanıyor. 758 adet konuta yer verilen ikinci etap projesinde ise konutların 446 adedi iki oda bir salon olacak şekilde, 312 adedi de üç oda bir salon olacak şekilde inşa ediliyor.

Geleneksel mimari ile modern mimarinin harmanlanmış olduğu söz konusu bu TOKİ Silivri projelerinde ahşap görünümlü kaplamalara, sövelere, zemin kat düzeyinde taş kaplamalara, geniş balkon ve pencerelere yer veriliyor. Üstelik projede yer verilen dükkan, okul, cami, park, spor ve oyun alanları ile oldukça modern bir görünüme sahip ve güvenilir bir yaşam alanı kurulması hedefleniyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.