TOKİ, Şile Projesinin İhalesini Gerçekleştirdi! İşte Projenin Ayrıntıları!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Şile ilçesinde gerçekleştirilecek olan toplam 112 konutun yer alacağı projenin ihalesine çıkıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Anadolu Yakası’nın en sakin ilçelerinden biri olan Şile’de inşa edecek olduğu 112 konutluk toplu konut projesinin ihale sürecini tamamladı. 2 Nisan 2018 Pazartesi (dün) itibari ile gerçekleştirilen söz konusu ihale dahilinde, altyapı ile çevre düzenleme işine de yer verildi.

Yükseklikleri zemin + 1 olarak tasarlanan projede konutların tipi 2 oda 1 salon şeklinde hayata geçirilecek.

TOKİ, Kentlerin Yöresel Mimarisini Göz Önüne Çıkarıyor

Gelenekten geleceğe anlayışı ile pek çok projeye imza atan ve bu anlayışı prensip haline getiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), söz konusu projeye yönelik hazırlamış olduğu mimari tasarımları ile kentlerin yöresel dokusunu gözler önüne sermeye çalışıyor.

TOKİ Şile Konutlarında Ahşap Görünümlü Kaplamalar Yapılacak

Şile’de yer alan eski Türk evlerinin tasarımını göz önünde bulundurarak yeni bir mimari tasarım gerçekleştirilen TOKİ Şile Projesi’nde, binaların cephelerine ahşap görünümlü kaplamalara, zemin kat düzeyinde kaplamalara, hoş bir görünüme sahip dekoratif pencerelere, payandalara, kat silmelere, sövelere, modernize edilmiş cumba görüntüsüne sahip çıkmalara yer verilecek.

Konutların ve tüm bu özelliklerin yanı sıra Şile TOKİ Projesi’nde konut sahibi olanlara, parkaları, peyzaj mimarisi, oyun ve spor alanları ile kaliteli ve güven dolu bir yaşam alanı sunulması planlanıyor.

TOKİ, Kayaşehir Projesi’nin Taleplerini de Toplamaya Başladı

TOKİ’nin hayata geçirmek üzere harekete geçmiş olduğu TOKİ Kayaşehir 2018 Konutları için de dün itibari ile talepler toplanmaya başlandı. Son başvuru tarihi 11 Nisan olarak belirlenen projede 605 adet konuta yer verilirken, söz konusu bu konutlar için başvurular Türkiye Halk Bankası A. Ş.’nin kentteki tüm şubelerine gerçekleştirilebiliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.