TOKİ Kütahya Emet’te 219 Konutun İnşaat Çalışmalarını Sürdürüyor!

Kütahya’nın Emet ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Koca, TOKİ tarafından hayata geçirilen toplam 219 adet konutun inşaat çalışmalarını incelemek üzere şantiyeye ziyarette bulundu.

Kütahya’nın Emet ilçesinde hayata geçirilen bu projede, Esentepe istikameti arasında çalışmaları sürdürülen 19 adet blok şeklinde yükseliyor. 550 iş günü içerisinde tamamlanması beklenen konutların çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken, TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki yılın Temmuz ya da Ağustos ayı itibari ile bitirilecek.

Proje 550 İş Gününde Tamamlanacak

Yapmış olduğu ziyaretlerin akabinde Emet TOKİ 1. Konutları ile alakalı bir takım açıklamalarda bulunan Kütahya Belediye Başkanı Koca, söz konusu olan bu proje ile peyzaj alanları, parkları, dükkanları ve sosyal donatıları gerçekleştirilerek yeni bir yerleşim alanı oluşturulurken, aynı zamanda nitelikli sosyal çevre imkanı sunulduğunu anlattı. Dış mimarisinde cephe tasarımları ile geleneksel konutlarda olduğu gibi cephe elemanlarının kullanıldığını dile getiren Koca, ahşap görünümlü cephe kaplamalarına ve zemin kat mesabesindeki taş kaplamalara yer verildiğini belirtti. Üstelik konutların, yer teslimini de dahil olmak üzere toplamda 550 iş günü içerisinde hazır hale getirileceğini de açıklamalarına ekledi.

TOKİ Tarafından Emet’te Yaklaşık Olarak Bin Adet Konut Üretildi

TOKİ sayesinde Kütahya Emet’te yaklaşık olarak bin adet konut üretimi gerçekleştirildiğini dile getiren Başkan Mustafa Koca, Kütahya Belediyesi olarak şimdiye dek Emet’te 1 ve 2’inci Etap TOKİ konutlarında toplam 416 adet, 3. Etap konutlarında ise 364 adet konutun hayata geçirilmesi adına öncülük edildiği aktardı. Yeni inşa edilecek olan TOKİ Emet 4. Etap Konutları (219 adet konut) ile beraber ilçede toplam 999 adet konutun hayata geçirilmiş olacağını söyleyen Koca, bu konutların da şimdiden Emet’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.