TOKİ Kayaşehir Projesi’nde Teslimler Sona Ermek Üzere!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilmek üzere 24 Aralık 2014 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen 637 konutluk TOKİ projesinde, konut teslimleri bugün son buluyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Kayaşehir Projesi’nde 637 adet konutun teslimleri bugün itibari ile son buluyor.

Konut Teslimlerinde Son Gün Bugün

Proje dahilinde inşa edilen konutların teslimleri “Konut Teslim Programı” dahilinde 7 Mayıs 2018 tarihinde başlayarak 31 Mayıs 2018 tarihinde son buluyor.

Projede Konutların Yanı Sıra Dükkanlar da Var

24 Aralık 2014 tarihinde ihalesine çıkılan TOKİ Kayaşehir 637 Konut Projesi’nde ayrıca 6 adet iş yerine de yer veriliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen söz konusu projede ayrıca 919 ada ile 3 ve 4 numaralı parseller mevcut bulunuyor.

Proje Başakşehir’e 200 Metre Mesafede Yer Alıyor

20 milyon Türk Lirası gibi bir yatırım bedeli ile hayat bulan TOKİ Kayaşehir 637 Konut projesi toplamda 18 adet blok şeklinde inşa edildi. 75 bin 53 metrekarelik proje alanına sahip olan söz konusu bu TOKİ projesinde İstanbul’un Başakşehir ilçesine 200 metre, dere kenarına ise 40 metrelik bir mesafede konumlandırılıyor.

Konut Teslimi Esnasında Bu Belgeler Bulundurulmalıdır

Şantiyede gerçekleştirilecek olan konut teslimi esnasında; konut almaya hak kazanan alıcıların talep edilen bazı belgeleri yanında bulundurması gerekiyor. Söz konusu olan bu belgeler ise; nüfus cüzdanı (kimlik belgesi), Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’nin hak sahibine teslim edilmiş olan diğer nüshası,    konutun vekaleten teslim alınması halinde vekaletnamenin aslı ve bir adet kopyası, Katma Değerler Vergisi’nin (KDV) yatırılmış olduğuna dair dekont ya da fatura türünden bir belge ve doğal gaz abonelik ücretinin ödendiğine dair yine bir banka dekontudur.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.