TOKİ İzmir Torbalı Projesi’nin Başvuru Sürecinde Son 3 Gün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İzmir Torbalı’da hayata geçirilen sosyal konut projesinde başvurular 3 gün sonra sona eriyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ İzmir Torbalı Projesi’nde başvuru süreci 30 Haziran tarihi itibari ile son buluyor. Söz konusu proje dahilinde, dar ve orta gelir grubu için inşa edilen konutlara yer veriliyor.

Başvuru süreci geçtiğimiz günlerde başlayan ve İzmir’in Torbalı ilçesinde dar gelir grubu için hayata geçirilen sosyal konut projesinde totalde 127 adet konut, orta gelir grubu için hayata geçirilen projede ise 159 adet konut yer alıyor.

Söz konusu bu projede son başvuru tarihi 30 Haziran olarak belirlenirken, konut teslimleri ise 9 Temmuz 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan kura çekilişleri ile sahiplerini bulacak.

Konutlar 166 Bin TL’den Başlangıç Gösteriyor

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir projesinde iki oda bir salon dairelere yer verilirken, söz konusu bu dairelere yüzde 12 civarında peşinat ödenerek sahip olunabiliyor. Öte yandan söz konusu dairelerini büyüklüklerinin ise 110,56 metrekare olacak şekilde dizayn edildiği ifade ediliyor.

Konut fiyatlarının 166 bin 709 TL’den başlangıç gösterdiği bu projede, en az taksit tutarı ise 815,02 TL’den başlayarak 938,73 TL’ye kadar yükselebiliyor.

Orta Gelir Projesinde Taksit Tutarı Bin 600 TL

Öte yandan üç oda bir salon daire tiplerine yer verilen orta gelir projesinde ise yüzde 10, 15 ve 20 civarında peşinat ile ev sahibi olunabiliyor. Fiyatları 203 bin 335 TL’den başlangıç gösteren konutların büyüklükleri ise 132,15 metrekare olarak inşa ediliyor.

TOKİ tarafından İzmir Torbalı’da hayata geçirilen bu orta gelir projesinde vade süresinin 98 aydan 120 aya kadar değişiklik gösterdiği, en az taksit tutarının ise bin 600 TL olduğu belirtiliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.