TOKİ İzmir İletişim Numaraları

TOKİ İzmir İletişim Numaraları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, emekli, dul, yetim, engelli, gazi ve şehit yakını gibi dar ve orta gelirli vatandaşların uygun koşullarda ev sahibi olabilmesi ve yüksek yaşam standartları elde edebilmesi için nitelikli konut projeleri hayata geçiren bir kamu kuruluşudur. Türkiye’nin hemen hemen her köşesinde pek çok proje hayata geçiren İdare, inşa etmiş olduğu lüks TOKİ evleri ve sosyal donatıları sayesinde vatandaşlara kaliteli yaşam alanları sunmaktadır. İdare, kendisinin hayata geçirmiş olduğu bu gibi projeler hakkında hemen hemen her türlü desteği verebilmek için TOKİ İzmir iletişim kanallarını vatandaşlara sunmaktadır.

TOKİ İzmir İletişim Numaraları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye’nin neredeyse her ilinde yüzlerce konut projesi inşa ederken, İzmir’de de pek çok kez konut üretimi gerçekleştirmiştir. Bunun ile beraber 2023 yılı için 1 milyon 200 bin konut üretimi gerçekleştirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi, bu kapsamda kentteki çalışmalarına devam etmektedir. TOKİ’nin İzmir’de hayata geçirmiş ya da geçirmekte olduğu projeler hakkında bilgi edinmek, başvuru tarihlerini ve koşullarını öğrenmek isteyen vatandaşlar için TOKİ İzmir iletişim numarası, ülke geneli için geçerli olan ALO 181 hattıdır. Bunun dışında TOKİ iletişim numaraları, genel merkezlere ait numaralardır.

TOKİ İzmir Müşteri Hizmetleri Numarası

TOKİ başvuru gerçekleştirmek isteyen ve bunu nasıl yapacağını bilmeyen pek çok vatandaş, günümüzde TOKİ tarafından hizmete sunulan müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilmektedir. İdare tarafından hizmete sunulan bu müşteri hizmetleri, bütün Türkiye’de aynı hat olarak kullanılırken, TOKİ İzmir Müşteri Hizmetleri olarak da aynı numaradan hizmet verilmektedir. ALO 181 numaralı hat üzerinden İdarenin müşteri hizmetleri ile iletişime geçen vatandaşlar, diledikleri konuda bilgi edinebilmekte, soru, sorun, şikayet ve önerilerde bulunabilmektedir.

İzmir TOKİ Başkanlığı Numarası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye’de yalnızca iki şehirde yer almaktadır. Bunlardan biri Ankara, diğeri ise İstanbul’dur. Dolayısıyla vatandaşlara hizmet verilmekte olan herhangi bir İzmir TOKİ Başkanlığı Telefon Numarası mevcut bulunmamaktadır. Bunun yerine TOKİ Ankara Merkez Başkanlığı’nın iletişim numarası 0312 565 20 00 ve İstanbul Hizmet Binası numarası ise 0212 494 40 40’dır. Bu gibi numaralar üzerinden iletişime geçen vatandaşlar diledikleri işlemi yerine getirebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.