TOKİ İşçi Konutlarında Teslimler Yapılıyor!

Karaman Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Emekli ve İşçi Grubu Konut Projesi’nde konutlar, gerçekleştirilen bir tören ile beraber hak sahiplerine teslim ediliyor.

Konutlar Dün İtibari ile Teslim Edilmeye Başlandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kırbağı Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanarak kullanıma hazır hale getirilen Emekli ve İşçi Konutları’nda, toplam 28 adet işçi konutunun anahtar teslim töreni gerçekleştirilmeye başlandı.  Geçtiğimiz aylarda emeklilere özel olarak tahsis edilen konutların teslim edilmesinin akabinde şimdilerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Çalışanları Toplu Konut Projesi dahilinde hayata geçirilen 428 adet konut, hak sahiplerine verilmeye başlandı.

Karaman Halkbank Sanayi Şubesi tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada, TOKİ konutlarında teslimlerin 6 Temmuz 2018 tarihine kadar süreceği ifade edilirken, ilk teslimler dün itibari ile gerçekleştirildi. Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti Milletvekili Adayları Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Mutlu, düzenlenen anahtar teslim törenine iştirak ederek, programdan sonra konutları gezdi.

Bu Projede Yaşayanlar Mutlu Bir Hayat Sürecek

Tören esnasında bir takım açıklamalarda bulunan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projenin hayata geçirildiği arazinin, işçi ve emeklilere herhangi bir bedel yansımaması adına ücretsiz olarak TOKİ’ye verildiğini dile getirerek, böylelikle projenin yapım esnasındaki hiçbir maliyetin hak sahiplerine yansıtılmaması kararı alındığını dile getirdi. Her türlü altyapısı bulunan bu konutların şehrin altyapısından da iyi olduğunu dile getiren Başkan Çalışkan, bu projeden ev sahibi olanların ileride mutlu bir hayat süreceğine inandığını, onlar için hayırlı uğurlu olmasını dilediğini iletti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.