TOKİ Ankara Devam Eden Projeleri 2018

2018 TOKİ Ankara Devam Eden Projeleri, TOKİ Ankara Proje Başvuru Şartları, Başvuru İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, TOKİ Ankara İletişim Numaraları!

TOKİ, Başbakanlık bünyesinde faaliyetlerini yürüten, ucuz konut üretimlerinin yanı sıra çeşitli sosyal donatı, restorasyon, altyapı ve çevre düzenleme projeleri hayata geçiren bir kamu kuruluşudur. Türkiye genelinde dar gelirli aileleri kiracı pozisyonundan çıkarıp, kira ödercesine ev sahibi yapabilmek maksadı ile kurulan TOKİ, her sene olduğu gibi 2018 yılında da çeşitli şehirlerde yüzlerce proje ve binlerce konut inşa etmiştir. 2018 TOKİ Ankara devam eden projeleri de bu projelerden yalnızca biridir.

2018 TOKİ Ankara Devam Eden Projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2018 yılının başından bu yana Türkiye’nin başkentinde pek çok projeyi tamamlamış, pek çok projedeki konutları hak sahiplerine teslim etmiş, pek çok projeyi satışa sunmuş ve hali hazırda pek çok projenin çalışmalarına devam etmektedir. Bu doğrultuda 2018 TOKİ Ankara devam eden projeleri ise; Ankara Kahramankazan Alt ve Orta Gelir Grubu, Mamak Gülseren Mahallesi, Yeni Mahalle Macunköy, Çubuk Aşağıçavundur, Gölbaşı İncek ve bunun gibi pek çok TOKİ Evleri projeleridir.

2018 TOKİ Ankara Projeleri Şartları

2018 TOKİ şartlarının başında, başvuru yapacak olan vatandaşın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve projenin hayat geçirildiği il ya da ilçede en az 1 yıl (özel durumu olanlar için 3 yıl ikamet şartı) ikamet ediyor olması gelmektedir. Öte yandan 2018 TOKİ şartlarının diğerleri ise; hanenin aylık gelirinin 4 bin 500 TL olması, başvuru tarihinden itibaren 25 yaşını doldurmamış olması, hane halkı adına başvuru yapacak olanın kendinin, eşinin ya da velayeti altındaki çocuklarının sadece bir defa başvuru yapmasıdır.

Bahsi geçen bu 2018 TOKİ Başvuru şartlarına haiz olan vatandaşlar, kendisinden talep edilen belgeler ile başvuruda bulunabilmektedir.

2018 TOKİ Ankara Başvuru İşlemleri İçin Gerekli Belgeler

2018 TOKİ Ankara Başvuru işlemleri için, başvuru sahibinin kimlik fotokopisi, Şehit Ailesi, Vazife ve Harp Malulü, Dul ve Yetimlerin kredi kullanım durumu göz önünde bulundurularak Emekli Sandığından alacak oldukları Hak Sahipliği Belgesi, Engelli vatandaşların en az yüzde 40 engelli olduğunu gösteren bir belge ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimliğin fotokopisi, Emekli vatandaşlardan ise SGK’dan almış oldukları Emekli Kimlik belgesi talep edilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.