TOKİ, 36 İldeki O Konut Ve İş Yerlerini Açık Artırmayla Satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından toplamda 36 farklı şehirde hayata geçirilen 262 adet iş yeri ve 12 farklı ilde inşa edilen 24 adet konut alıcılarına sunuldu. Müzayedede açık artırma ile sahiplerini bulacak olan konut ve iş yerleri 24 Temmuz 2018 Salı günü ihaleye çıkılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) 36 farklı şehirdeki 262 adet iş yeri ve 12 farklı şehirdeki 24 adet konutu açık artırma usulü ile alıcılarına sunulacak. Söz konusu olan bu gayrimenkuller için müzayede 24 Temmuz 2018 Salı günü öğleden sonra saat 2’de (14:00) gerçekleştirilecek.

İş Yerleri Hangi Şehirlerde Bulunuyor?

TOKİ’nin satışa sunmuş olduğu bu iş yerleri; Afyonkarahisar, Antalya, Amasya, Adıyaman, Adana, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bilecik, Bursa, Çorum, Çankırı, Denizli, Elazığ, Diyarbakır, Erzincan, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kayseri, İzmir, Kırıkkale, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Muğla, Manisa, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Uşak’ta bulunuyor. Bu şehirlerdeki iş yerleri için alıcılar yüzde 10, 15 ve 50 peşinat ile 12, 24, 60, 120 ve 180 ay vade seçenekleri ile satın alabilecekler.

Konutlar Hangi Şehirlerde Yer Alıyor?

Öte yandan TOKİ’nin satışa sunmuş olduğu konutlar ise; Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, Bolu, Erzurum, Gaziantep, Karaman, Kırıkkale, Muğla, Konya, Niğde ve Tokat’ta bulunuyor. Alıcılar söz konusu bu konutlara yüzde 25 peşinat ile 120 ve 180 ay vade imkanı ile sahip olabilecekler.

Konu ile alakalı olarak yapılan haberlere göre, satışa çıkarılan bu konut ve iş yerlerinin ihalesi TOKİ’nin Ankara Bilkent’te yer alan merkez binası ve İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca emlakyönetim.com isimli internet sitesinden müzayede için canlı olarak teklif verme imkanı sağlanacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.