TOKİ 295 TL Taksitle Konut Satışa Sundu!

Dar gelir grubundaki aileleri ev sahibi yapmak üzere aralıksız bir şekilde çalışan TOKİ, 295 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bu ay içerisinde bin 180 adet konutunu alınıcılarına sunun Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, alıcılara kolay ödeme seçenekleri de sunuyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak üzere yürütmüş olduğu faaliyetlerini sürdürüyor. Bu ayından başından itibaren bin 180 adet konutunu alıcılarına sunan TOKİ, projelerdeki konutlar için aylık ödenmesi gereken en uygun taksit tutarını 295 TL olarak belirledi. İşte TOKİ’nin satışa sunmuş olduğu projelerden bazıları…

Ankara Kahramankazan TOKİ Konutları

Hem dar gelirli (254 adet konut), hem de orta gelirli aileler (30 adet konut) için hayata geçirilen projelerde toplam da 284 adet konut, 6 Ağustos 2018 tarihi itibari ile TOKİ tarafından satışa sunuldu. Dar gelir projesinde konutlar için 15 bin 494 TL peşinat talep eden TOKİ, orta gelir projesinde 18 bin 75 TL peşinat talep etti.

Bilecik Osmaneli TOKİ Konutları

Bilecik Osmaneli’nde hayata geçirilen alt gelir projesindeki 6 adet konut 1 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor. Aylık taksit tutarı 407,04 TL olan projede en ucuz konut fiyatı ise 122 bin TL olarak belirlendi.

Düzce Gümüşova Konutları

Düzce Gümüşova’da inşa edilen TOKİ Konutları’ndan 3 adet konut satışa sunuldu. İki oda bir salon daire tipi ile inşa edilen bu konutların başlangıç fiyatı ise 94 bin 515 TL oldu.

Antalya Akseki TOKİ Konutları

Akseki’de inşa edilen TOKİ projesindeki 8 adet konut, 13 Ağustos’tan itibaren alıcılarına sunulacak. 15 bin 931 TL peşinat talep edilen konutların en uygunu ise 159 bin 318 TL olacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.