TOKİ 2018 Haziran Döneminde 4 Bin 608 Konutun Sahibini Belirledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Haziran ayı içerisinde toplam 12 şehirde hayata geçirmiş olduğu 14 proje ile 4 bin 608 adet konutun hak sahibini belirledi. Kura çekilişleri noter huzurunda gerçekleştirildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çorum, Sivas, Giresun, Gaziantep, Amasya, Tokat, Ankara, Malatya, Kırklareli, Kastamonu, Adıyaman ve Siirt gibi şehirlerde inşa edilen 4 bini 608 adet konut için noter huzurunda kura çekilişleri düzenlendi. İşte kura çekilişleri düzenlenen o konutların ve projelerin bazıları…

Gaziantep Şehitkamil

TOKİ Kuzey Şehir 2. Etap projesi ile hayata geçirilen 749 adet konut henüz tamamlanma aşamasında iken hak sahiplerini buldu. Projede söz konusu konutlar iki oda bir salon, üç oda bir salon ve dört oda bir salon şeklinde tasarlandı. Kuzey Şehir 1. Etap Projesi’ndeki 913 adet konut için de aynı şekilde geçen ay kura çekilişi yapıldı.

Giresun Şebinkarahisar

Giresun’da inşa edilmekte olan 78 adet konut Haziran ayında çekilen kuralar ile sahiplerini buldu. Konutlar iki oda bir salon şeklinde inşa edildi.

Sivas Merkez Yenimahalle

Sivas’ın Merkezi’nde inşa edilen 438 adet TOKİ Konutları için kura çekilişi düzenlendi. Konutların bir kısmı iki oda bir salon, bir kısmı ise üç oda bir salon olarak inşa edildi.

Siirt Baykan

Siirt’in Baykan ilçesinde inşaat çalışmaları devam etmekte olan üç oda bir salon daire tipli 30 adet konut için Haziran’da kura çekilişi düzenlendi.

Kastamonu Taşköprü

Tümü iki oda bir salon şeklinde tasarlanarak inşa edilmekte olan 310 adet TOKİ Konutları yeni sahiplerini buldu.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.