O İki Metro Hattının İhalesinde Son Aşamaya Gelindi!

Konu ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Arnavutköy’de Vezneciler ve Halkalı olmak üzere iki farklı metro hattı inşa edileceğini ve bu hatların ihalesinin 2018’in sonuna kadar tamamlanmış olacağını dile getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Arnavutköy sakinleri ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeler esnasında bazı açıklamalarda bulunan Uysal, semte inşa edilecek olan metro hattı projelerinin ihalelerinin 2018’in sonuna kadar tamamlanacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ile beraber Arnavutköy’de semt halkını ziyaret etti. Konu ile alakalı olarak ilçe belediyesi tarafından yapılan haberlere göre, bölge halkı İBB Başkanı Uysal ile İlçe Başkanı Baltacı’ya yoğun ilgi gösterdi.

Arnavutköy’e İki Yeni Metro Hattı Kazandırılacak

İlçede ilk ziyaret noktası olarak Cumhuriyet Meydanı’na giden İBB Başkanı Mevlüt Uysal, yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Birlikte ziyaretler gerçekleştirdiği heyet ile beraber Arvanutköy’e çıkarma yapan Uysal, ilçedeki ulaşım probleminin, hayata geçirilecek olan metro hattı projeleri ile çözüme kavuşturulacağını dile getirdi. Vezneciler ve Halkalı olmak üzere ilçeye iki faklı metro hattı kazandırılacağını dile getiren Başkan Uysal, projelere yönelik ihalelerin bu sene sonu itibari ile tamamlanmış olacağını ekledi. Öte yandan Arnavutköy’e ulaşım sağlamakta olan İETT’lerde de iyileştirme yapılacağına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı, hali hazırda 375 adet İETT otobüs satın alındığını, bu otobüslerin Arnavutköy gibi ulaşımda problemler yaşayan ilçelerde kullanılacağını ifade etti.

Öte yandan ziyaret esnasında Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı da bir takım açıklamalarda bulunarak, ilçe belediyesinin yanında büyükşehir belediyesinin de ilçeye pek çok hizmeti bulunduğunu anlattı. Söz konusu bu hizmetlerden bazılarının ise katlı otopark, tamamlanan çevre yolu ve meydan düzenleme çalışmaları olduğunu da açıklamalarına ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.