Kuzey Marmara Otoyolu Projesinin Başrol Oyuncusu O Firma Oldu!

SANY, İstanbul’da inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülen Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde pek çok iş makinesi ile ön plana çıktı.

İş makineleri pazarında dünyanın en önemli isimlerinden biri olan ve ASCENDUM makine ile iş ortaklığı sonucunda Türkiye pazarlarında da ortalığı kasıp kavuran SANY, çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülen mega proje Kuzey Marmara Otoyolu’nda, paletli vinçleri ve fore kazık makineleri ile ön plana çıkıyor. Söz konusu projede görevli olan pek çok şirketin ilk sıradaki tercihi olan ve her türlü işi başarılı bir şekilde gerçekleştiren söz konusu iş makineleri, hem iş gücünde, hem de fiyat ve performans açısından oldukça avantajlı olan SANY, sektörün öncü isimlerinin beğenisini kazanmış durumda.

Proje 7 Ad Kesimde Yürütülüyor

Mega kentin yoğun trafiğinde adeta bir dönüm noktası olacağı öngörülen ve yaklaşık olarak 452 kilometrelik bir mesafeyi kapsayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu (KMO), Sakarya-Akyazı’dan başlangıç göstererek İstanbul-Kınalı’ya kadar uzanıyor. Çalışmaları Yap-İşlet-Devret modeli ile İdare Karayolları Genel Müdürlüğü Müşavir Yüksel Proje gözetiminde ve Görevli Şirket Kuzey Marmara Otoyolu İşletme A. Ş. himayesinde yürütülen söz konusu proje, pek çok önemli şirket adına ayrılan 7 ad kesimde gerçekleştiriliyor.

KMO İstanbul’un Mihenk Taşı Olacak

1 ve 2’inci kesimlerde yürütülen çalışmalarda sorumlu ortak şirketlerin Geoteknik İşler Müdürü Eftal Gökçe, projeye yönelik bir takım açıklamalarda bulundu. Bu dev projenin İstanbul’un mihenk taşı olacağını belirten Gökçe, projedeki bütün çalışmaların muazzam bir biçimde iş gücünü gerekli kıldığını dile getirdi.

SANY yetkilileri ise konuya istinaden yaptıkları açıklamada, Türkiye’nin en önemli projelerinden birinde görev almaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.