Kira Stopajlarına İndirim!

Kira Stopajlarına İndirim!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, Kiracı esnaflara müjdeli haber verdi.

Ankara Bakkallar ve Bayiler Odası’nın kongresine katılım gösteren Palandöken, burada konuşmalarda bulundu. Palandöken yaptığı konuşmada, ülkemizdeki tüm esnaf ve sanatkarı kendisinin temsil ettiğini belirtti.

Hafta tatil ruhsatlarını kaldıklarını söyleyen Palandöken, 4 seneden beri de üyelerden aidat almadıklarını, bugüne kadar hiç kimseyi kapıdan geri çevirmediklerini, her zaman arayanların yanında bulunduklarını belirtti.

Kira Stopajlarına İndirim!

Dükkanları kira olan vatandaşların artık kira stopajlarının yüzde 25’lik kısmının ödemesini yapmayacaklarını söyleyen Palandöken, ÖTV indirimi kapsamında da çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

Palandöken: Haksız Rekabet Son Bulacak

Bakkallar ve Bayiler Odası’ndan da 17 seneden beri hiç maaş almadığını söyleyen Palandöken, artık sokakların aralarına kadar marketlerin olduğunu, bunun çözümünün ancak ve ancak kanun ile olabileceğini, bu konuda da müracaatta bulunduklarını, perakende yasasını çıkarttırdıklarını söyledi. 1,5 seneden beri perakende yasasının yönetmeliklerini beklediklerini söyleyen Palandöken, sokak aralarında dükkan yanına dükkan açılmasına engel olmak için de iş yeri açma ruhsatını meslek odalarına verdiklerini, artık haksız rekabetin son bulacağını, bu konuda yönetmeliklerin çıkacağını, herkesin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Alkol satışı yapan vatandaşlarında kendi hallerinin ne olacağını sorduklarını söyleyen Palandöken, saat 22.00’dan sonra 1 tane bile alkol satışı gerçekleşmesi durumunda 36.000 TL ceza ödendiğini, dükkandaki tüm ürünlerin satılmasında bile 36.000 TL’nin çıkmadığını söyledi.

Halk ekmeklerinin artık büfelerde de satışlarının başlaması kapsamında kendilerine talep geldiğini söyleyen Palandöken, artık gelen talepler üzerine yoğunlaşacağını ve bu kapsamda da çalışmalarda bulunacağını söyledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.