KİPTAŞ’ın O Projesine Start Veriliyor! Kartal’a 530 Yeni Konut Geliyor!

KİPTAŞ tarafından Kartal’da hayata geçirilecek olan projeye start verildi. Kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilecek olan bu projede toplam 530 konut ve 30 ticari birime yer verilecek.

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nın en sevilen semtlerinden biri olan Kartal’da kentsel dönüşüm dahilinde yeni bir proje hayata geçirmek için hazırlık yapıyor.

İzinlerin Alınması İle Beraber Çalışmalar Başlayacak

Konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre, yaklaşık olarak 163,5 milyon TL gibi bir yatırım bedeli ile hayata geçirileceği öngörülen söz konusu bu Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, toplamda 530 adet konuta ve 30 adet ticari birime yer verilecek. Proje alanı için gerekli görülen tüm izinlerin alınması ile beraber yüklenici firma tarafından inşaat çalışmalarına start verilecek.

20 bin metrekare büyüklüğünde bir proje alanı üzerinden yükselecek olan bu Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, biri 16, biri 20 ve biri 23 katlı olmak üzere 3 blok inşa edilecek. Ayrıca projede bir oda bir salon, iki oda bir salon ve üç oda bir salon olacak şekilde hayata geçirilecek olan 530 adet konuta yer verecek olan KİPTAŞ, 584 araç kapasitesine sahip kapalı ve 6 araç kapasitesine sahip açık otopark olmak üzere toplamda 590 araçlık otopark alanı oluşturacak. Üstelik proje dahilinde site içerisine 474 adet ağaç da dikilecek.

Projedeki Konutlar En Geç 2021 Yılının Başında Teslim Edilecek

KİPTAŞ tarafından elde edilen bilgilere göre projenin yapım çalışmaları 36 ay kadar sürecek olan projede konutlar en geç 2021 yılında, en erken ise 2020 yılının son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. Proje sahasında betonarme yapının olmaması sebebiyle yıkım gerçekleştirilmeyecek ve hafriyat çalışmaları ise ilk 180 gün içerisinde tamamlanacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.