KİPTAŞ’ın O Projesinde Fiyatlar 204 Bin TL’den Başlıyor!

İstanbul 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve TEM bağlantı yolu gibi projelerin birleştiği ortak nokta üzerinde KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Başakkent Gölet Projesi satışa sunuldu. Projedeki en ucuz konutun fiyatı 204 bin TL oldu.

Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ tarafından ortaklaşa çalışmalar yürütülerek Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Havalimanı ve TEM bağlantı yolunu birleştiği bir ortak nokta üzerinde inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet Projesi’nde konutlar satışa sunuldu. 14 blok şeklinde hayata geçirilen projede toplamda 894 adet konuta yer verilmesi planlanıyor.

Konut Teslimleri 24 Ay Sonra Yapılacak

KİPTAŞ Başakkent Gölet Projesi’ndeki söz konusu konutlar iki oda bir salon, üç oda bir salon ve dört oda bir salon şeklinde dizayn edilirken, projenin inşaat çalışmalarına start verildi. Öte yandan projenin inşaat sahası yakınına satış ofisi kurularak konutlar satışa çıkarılırken, konut teslimlerinin ise 2 sene sonra gerçekleştirileceği ifade edildi.

KİPTAŞ’ın, İstanbul’da dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak üzere hayata geçirmekte olduğu bu projede iki oda bir salon daireler 106 metrekareden, üç oda bir salon daireler 136 metrekareden, dört oda bir salon daireler ise 171 metrekareden inşa edilecek şekilde tasarlandı.

Pek Çok Sosyal Donatıya da Yer Verilecek

İç – dış olmak üzere pek çok teknik özelliğe sahip ola KİPTAŞ Başakkent Gölet Projesi’nde, çeşitli sosyal donatılara, çocuk oyun parklarına ve çok amaçlı spor salonlarına da yer verilecek. Projede konutlar için kolay ödeme seçenekleri sunan KİPTAŞ, kendi bünyesinde ödeme yapılacağı takdirde yüzde 40 peşinat ile kalan tutar için 24 ay sıfır faiz olanağı sunuyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.