Kanal İstanbul Çevresinde Emlak Konut’tan 33 Proje!

kanal-istanbul-cevresinde-emlak-konuttan-33-proje

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bölgede 33 Projemiz Var

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu ve çeşitli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, Kanal İstanbul’un yer aldığı bölgede arsa portföylerinin bulunduğunu, Emlak Konut olarak bu bölgede 33 adet projelerinin olduğunu söyledi.

Türkiye’deki Mega Projeler Dünyanın Takibinde

Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, projenin yer aldığı bölgede arsa portföylerinin olduğunu, bu portföyler arasında 33 adet Emlak Konut projesinin bulunduğunu söyledi. Murat Kurum, Kanal İstanbul öncelikli olmak üzere Türkiye’nin mega inşaat projeleri ile büyümesini hızlı bir şekilde sürdürdüğünü, geleceğe doğru emin adımlarla ilerlediğini, bu projelerin ve ilerleyişin sadece Türkiye içinde değil, dünyanın diğer ülkeleri tarafından da yakından takip edildiğini, Kanal İstanbul’un da mega bir proje olduğunu, sadece bulunduğu il olan İstanbul’un ekonomisine değil, ülke ekonomisine de olumlu katkılarının olacağını da belirtti.

Türkiye Mega Projelerde Dünya Birincisi Oldu

Murat Kurum, Kanal İstanbul bölgesinde Emlak Konut olarak 33 projelerinin olduğunu, ayrıca bu bölgede arsa portföylerinin de geniş olduğunu, Dünya Bankası tarafından yayınlanan 2015 Global Kamu Özel Sektör İşbirliği Raporu’ndan elde edilen bilgilere göre Türkiye’nin toplamda 44.7 milyar dolar değerindeki 7 adet proje ile dünya genelinde diğer ülkeler arasında kamu ile özel sektör işbirliği yatırımları konusunda yüzde 40’lık oranı tek başına üstlendiğini, küresel anlamda mega projeler sıralamasında da ilk sırada yer aldığını, İstanbul’un bir dünya şehri olduğunu, bu mega projelerin ağırlıklı olarak bu şehirde gerçekleştirildiğini de ifade etti.

Kanal İstanbul Güzergahındaki Gayrimenkullerin Değeri Artacak

Kanal İstanbul projesinin Türkiye açısından stratejik önemine de değinen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, şirketin Kanal İstanbul’un güzergahı üzerinde bulunan yatırımları ile ilgili de bilgiler verdi. Murat Kurum, projenin güzergahının açıklanmasının Türkiye ile birlikte dünyada da yankı uyandırdığını, bu güzergahta yapılan ve yapılacak olan gayrimenkullerin projelerinin değerlerinin artacak olmasının da kaçınılmaz bir gerçek olduğunu, Emlak Konut’un da bu güzergahta 33 adet projesinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.