İşte KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi’nin Ayrıntıları!

İBB öncülüğünde şimdiye kadar 80 bin konut üretimi gerçekleştiren KİPTAŞ, Silivri Konutları 3. Etap Projesi’nin ayrıntılarını bugün düzenlenen lansmanda açıkladı.

Kaliteli yaşamı İstanbul’un her yanında sunan KİPTAŞ, bu defa şehrin yeşili ve denizi ile gerek yazlıkçıların, gerekse yerleşik olanların tercih etmiş olduğu yaşam yeri Silivri’de 3. Etap Projesi’nin hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Başvurular Bugün Başladı

Yalnızca kendisine ait bir evi olmayan dar gelirli vatandaşların başvuruda bulunabileceği projede maksat; söz konusu olan bu vatandaşların şehrin sınırları içerisinde uygun fiyat ve ödeme koşulları ile ev sahibi olabilmesini sağlamak olarak belirtiliyor. Dar ve orta gelirli ailelere yönelik hazırlanan bu proje, başvurular bugün itibari ile (28 Mart 2018) alınmaya başladı.

Silivri’nin Değişimine Bu Proje Öncülük Edecek

Estetik tasarıma ve deniz manzarasına sahip birinci sınıf malzemeler ile sosyal konut algısının tekrardan oluşturulacağı bu proje, bölgenin önde gelen projelerinden biri haline getirilecek. Hem konumu, hem de zengin yaşam alanları ve tam donanımlı konutları ile bölgenin değişimin ön ayak olması bekleniyor.

92 metrekare olarak tasarlanan 2 oda 1 salon, 112 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap Projesi’nde, toplamda bin 508 adet konuta yer verilecek. Üstelik 36 ay vade farksız ödeme imkanının yanında 120 ay vadesi olan banka kredisi ve yüzde 20 peşinat olanağı da sağlanıyor.

Başvuru Şartları da Açıklandı

Projede yaşamını sürdürecek olan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarımını gerçekleştiren KİPTAŞ, projeden ev sahibi olacakların katılım şartlarını da açıkladı. Buna göre başvuruda bulunan adaylarda T. C. vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olması, İstanbul içinde üzerine kaydı bulunan herhangi bir konut bulunmaması gibi şartlar aranacak. Başvuruların konutlardan fazla olması durumunda ise 28 Nisan 2018 tarihinde adaylar arasında noter huzurunda kura çekilişi düzenlenecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.