GYODER’den Gayrimenkul Sektörüne Yeni Bir Rapor Geliyor!

gyoderden-gayrimenkul-sektorune-yeni-bir-rapor-geliyor

GYODER – Akademetre işbirliği ile gayrimenkul sektörüne yeni bir rapor kazandırılıyor. Rapor 28 Şubat 2018 tarihindeki lansmanla açıklanacak.

Lansman Toplantısı 28 Şubat 2018’de Yapılacak

Kısa ado GYODER olan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ile stratejik planlama ve araştırma şirketi olan Akademetre adlı şirketin ortak çalışması ile gayrimenkul sektörüne yeni bir rapor kazandırılıyor. Potansiyel Konut Alıcısı Büyüteç Altında İstanbul adlı raporun tanıtımı ve sunumu 28 Şubat 2018 tarihinde yapılarak gazetecilerle paylaşılacak. “Konutun Geleceği, Geleceğin Konutu” adlı tanıtım toplantısı ile 28 Şubat Çarşamba günü açıklanacak olan raporun önce sunumu gerçekleşecek. Sunumda sonra yapılacak olan panele gayrimenkul sektörünün lider temsilcileri ve disiplinler arası uzmanlar katılacak ve raporda açıklanan veriler hakkında yorum yapacaklar.

Gayrimenkul Sektörünün Tüm Detayları Raporda Yer Alacak

GYODER – Akademetre işbirliğinde hazır hale getirilen Konutun Geleceği – Geleceğin Konutu – İstanbul Raporu’nun tanıtım toplantısı 20 Şubat 2018 tarihinde Grand Pera Emek Salonu’nda düzenlenecek. Raporda gayrimenkul sektörünü yakından ilgilendiren pek çok ayrıntı bu raporda çok kapsamlı bir şekilde ele alınmış olacak. Bu ayrıntılar arasında konut yatırımcılarının algısının değişmesi, değişen tutumları, konutta tercih edilenler ve kullanımda değişenler gibi konu başlıklar yer alıyor.

Konut Reklamlarına Farklı Bir Bakış Getirilecek

Toplantıda GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin ve GYODER Başkan Yardımcısı Neşecan Çekici Konutun Geleceği – Geleceğin Konutu – İstanbul Raporu tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapacaklar. Akademetre adlı şirketin kurucusu Hail İbrahim Zeytin tarafından Potansiyel Konut Alıcısı Büyüteç Altında – İstanbul adlı raporun sunumu yapılacak. Sunuma misafir konuşmacı olarak 21 Gram’ın CEO’su Onur Yanık katılacak ve Konut Reklamları Gerçekleri – Gerçek Konut Reklamları adlı konuda bir reklamcının bakış açısı ile değerlendirmelerde bulunacak. GYODER Genç Platform temsilcileri ise Genç Nesil Kendi Konut Tercihlerini Anlatıyor konu başlıklı bölümde gençlerin değerlendirme ve tercihlerinden bahsedecekler.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.