Faizsiz Ev Almak Şimdi Mümkün! Eminevim Hayallerinizi Gerçek Kılıyor!

Aslında herkesin nihai amacı bir ev, bir araba ve huzurlu bir yuva kurma konusunda ortak. Hal böyle olunca ihtiyaçlar için ömür boyu bankalara çalışıp faiz ödemeye çalışmak yerine sadece kendiniz ve aileniz için üstelik faize de bulaşmadan peşinatsız taksitle ev almanız mükemmel bir seçim oluşturabilir. Peki bu devirde faizsiz ev alma mümkün mü?

Faizsiz Ev Alma Eminevim ile Pekala Mümkün!

Babanın oğluna, oğlunun babasına para konusunda güvenmediği hatta borç bile veremediği bu devirde nasıl olur da faizsiz ev alma mümkün oluyor diye merak ediyorsanız Eminevim sistemi ile tanışmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Eminevim aslında yeni bir uygulama ya da yabancısı olduğunuz bir sistem değil. Eskilerin imece ile birbirine destek olarak yaptığı yardımların günümüzde daha geniş bir kitleye yayılmış hali olarak zuhur ediyor. İnsanları güvenilir bir sistem içerisinde buluşturarak kura ile faizsiz ev alma ve kolayca ev sahibi olmayı  sağlayan şahane sistem tam bir gelenekseli yaşatma çabasına vurgu yapıyor.

1991 yılından günümüze kadar gelen süreçte pek çok aileyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim sistemi ile aileler faize bulaşmadan dini yönden de içleri rahat bir şekilde mülk sahibi olabiliyor. Faizsiz ev alma için sunulan çok çeşitli yöntemleri Eminevim’de bulmanız mümkün oluyor. Mortgage kredisi gibi kredilere başvurmadan siz de ev sahibi olabilirsiniz.

Eminevim’in Faizsiz Ev Alma Sistemleri İçerisinde Bütçenize Mutlaka Uyacak Biri Var!

200 aya kadar vade seçeneği bulunan Eminevim sistemi içerisinde aşağıdaki faizsiz ev alma yöntemlerden uygun olan biri ile kolayca ev sahibi olabilir;;

  • Çekiliş Sistemi: Her ay üyelerden alınan taksitlerin toplam miktarı ile çekiliş yöntemi ile bir şanslı kişi ev sahibi yapılıyor. Grup içerisindeki diğer kişiler yine her ay yapılan kura ile gayrimenkullerine kavuşuyor.
  • Peşinatlı Sistem: Belki diğerlerine göre daha fazla peşinatınız var ise evinize daha önce kavuşarak taksit sayınızı küçültebilirsiniz.
  • Vade Ortası Sistem: Peşinatı olmayan grup üyeleri için geliştirilen bu yöntem ile taksit sayınız yarıyı geçtiğinde ev sahibi olabilirsiniz. Esnek ödeme seçeneği ile aylık ne kadar taksit ödeyeceğinizi belirleyebilirsiniz.
  • Kısaltılmış Vadeli Sistem: Ev sahibi olan üyenin sistemi dilenirse her ay artan oranlarda yapılandırılarak daha erken borçlarından kurtulması sağlanıyor. Zira Eminevim sistemi ile faizsiz ev alma olanağının yanı sıra şanslı olan kişi ilk aylarda evini aldıysa kira ödeme gibi bir yükten de kurtulmuş oluyor.
  • Sabit Yardımlı Çekilişli Sistem: Sabit yardımlı sistem daha çok evini geç alanlar için yapılıyor. Böylece evlerin yıl içerisindeki artış miktarından da etkilenmemeleri sağlanıyor.
  • Değer Artışlı Sistem: Enflasyon, faiz artışı, kur artışı gibi dış etkenlere bağlı kalınmadan kişinin kendi girdiği dönemde alabileceği ev tutarının kuranın çıktığı dönemde sağlanması olarak öne çıkıyor. Bu yöntem sayesinde paranızın veya evinizin değer kaybetmemesi hedefleniyor.

Farz Edin Ki Güne Girdiniz İsmi De: Ev Günü!

Ev kredisi kullanmadan ev alma konusu şöyle işliyor: Öncelikle sisteme kayıt oluyorsunuz sonra ev satın almak istediğiniz bölgeyi belirleyerek sizinle aynı grupta yer alan diğer kişilerle gruplandırılıyorsunuz. İsteğe bağlı olarak ödediğiniz küçük peşinatın ardından 80, 100 veya 200 ay vade ile faizsiz ev alma arzusu içerisinde olan diğer ailelerle birlikte ödemelere başlıyorsunuz. Adeta güne girmiş gibi her ay sırası gelen kişi noter huzuruna giderek sisteme kayıt olurken belirlediği evin parasının tamamını teslim alıyor. Eğer sıra ilk ay size çıkarsa ödemeleri tamamlayana kadar yani diğer grup arkadaşlarının mağdur olmaması adına taksit süresi kadar ipotek altına alınıyor. Özellikle bankalar tarafından sunulan faiz oranları da hesaba katıldığında hayalinizdeki ev için iki katı para ödemek istemiyorsanız, Türkiye’nin her yerinde şubesi bulunan Eminevim sistemi ile tanışmanız gerekiyor. Siz de peşinatsız ve faizsiz ev alma konusunda kararlı iseniz, size en yakın Eminevim ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.