Emlak Vergisi Ödemeleri için Son Tarih 31 Mayıs!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi yapacaklar dikkat. Son gün yaklaşıyor. Emlak vergisi 1. Taksit ödemelerinin son tarihi 31 mayıs Perşembe günü.

Çevre Temizlik Vergisi ve Emlak Vergisi Ödemeleri 31 Mayıs Son!

Pamukkale Belediyesi tarafından vergi ödemeleri hakkında vatandaşlara uyarı geldi. 1319 sayılı kanun kapsamında emlak vergisi ödemleri 2 taksit olarak gerçekleşiyor. Bu ödemelerin ilki için ise son tarih 31 Mayıs. Ödemelerin başlangıç tarihi 1 Marttı. Arsa, arazi, iş yeri ve meskenler için farklı farklı oranlarda vergi yılı içinde asgari rayiç değerler üzerinden hesaplamalar yapılıyor. Emlak vergisi ödeme için gecikme yaşayan vatandaşlar ise her ay bazında yüzde 1,40 oranında gecikme zammına tabi tutulacaklar.

Pamukkale’de Hafta Sonu Hizmeti

Pamukkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemlerini hafta içi yapamayan vatandaşları için müjdeli haberi verdi. Son taksit ödemesi 31 mayıs olduğu için, vatandaşların mağdur olmaması için 26 mayıs cumartesi ile 27 mayıs Pazar günleri Pamukkale’de sabah 09.00 ile akşam 16.30 saatleri arasında Pamukkale Belediyesi YSE kavşağındaki belediye ana binasında bulunan vezneler ile Atatürk Caddesi ve Deliktaş ek binalarında ki vezneleri hizmet vermeye devam edecek. Belediye tarafından sunulan bir diğer avantaj ise ödemelerin kartla rahat bir şekilde yapılacak olması. Çok sayıda kredi kartına taksit imkanı sunulup, vatandaşlara çeşitli kolaylıklar sağlanıyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.