Emlak Konut Taksitleri Gecikirse Ne Olur?

Emlak Konut Taksitleri Gecikirse Ne Olur? Taksitler Ödenmezse Ne Olur? Taksit Ödeme Planları Nasıldır? Detaylar için…

Emlak Konut Taksitleri Gecikirse Ne Olur?

Emlak Konut GYO, Türkiye’nin öncü gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden biridir. Gayrimenkul sektörüne kazandırmış oldukları ve sektörde yürütmüş olduğu çalışmaları ile önemli bir yer edinmeyi başaran Emlak Konut GYO, ülke genelinde üretmiş olduğu konut projeleri ile de vatandaşları uygun koşullarda ev sahibi yapabilmektedir. Uygun ödeme koşulları sunarak pek çok aileye nitelikli yaşam alanları kazandıran şirket, kolay ödeme alternatifleri ile de müşterilerine kolaylık sağlayabilmektedir. Örneğin; Emlak konut online ödeme platformu sayesinde pek çok Emlak Konut müşterisi bankalara gitmeye gerek kalmadan, bulunduğu yerde internet aracılığı ile taksit ya da aidat ödemelerini gerçekleştirebilmektedir.

Emlak Konut Taksit Ödeme Planları Nasıldır?

Emlak Konut GYO, genel olarak ödeme planlarını konut projelerine göre belirlemektedir. Bunun dışında kampanyalar için uygulanan Emlak Konut taksit ödeme planları ise 5 alternatif olarak tüketicilere sunulmaktadır. Bu alternatifler tüketicinin mali durumu göz önünde bulundurularak sunulurken;

  • İlk ödeme seçeneği peşin ödemede %30 indirimdir.
  • İkinci seçenek %50 ödeme, kalanı TÜFE’ye göre 120 ay vadeli ve %25 indirim,
  • Üçüncü ödeme seçeneği %40 peşinat %24 indirim ve 120 ay vade,
  • Dördüncü seçenek %30 peşinat ve %15 indirim,
  • Son seçenek ise %25 peşinat ve %10 indirimdir.

Emlak Konut Taksitleri Gecikirse Ne Olur?

Emlak Konut GYO, müşterilerinin taksit ödemelerini takip edebilmesi ve kolaylıkla vaktinde ödeyebilmesi adına çeşitli ödeme platformları ile hizmet vermektedir. Bu rağmen meydana gelebilecek olan herhangi bir gecikmede müşteriler “Emlak Konut taksitleri gecikirse ne olur?” sorusuna yanıt aramaktadır. Emlak Konut GYO’nun taksit ödemelerinin gecikmesi halinde müşterilere ihtarname gönderilmekte ve verilen sürede ödemenin yapılması talep edilmektedir. Ayrıca Emlak Konut taksitleri gecikirse, müşterilerin bir sonraki taksitlerine gecikme faizi de yansıtılabilmektedir.

Emlak Konut Taksitleri Ödenmezse Ne Olur?

Emlak Konut taksitleri ödenmezse, şirket ile müşteri arasında yapılan gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin feshine kadar gidilebilmektedir. Müşteriler, satın aldıkları konutun taksit ödemelerini zamanında yapmakla yükümlüdür. Ödemelerin yapılmaması halinde ise öncelikle şirket tarafından müşteriye ihtarname gönderilir ve belirli bir süre tanınarak ödeme yapılması talep edilir. Ödeme en fazla 2 ay yapılmadığı takdirde ise sözleşme fesih edilerek konutun tahliyesi gerçekleştirilir ve borç icraya verilir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.