Emlak Konut Taksit Ödeme, Sorgulama ve Hesaplama

Emlak Konut Taksit Ödeme Planları ile merak edilenlerin cevapları! Emlak Konut Taksit Sorgulama Nasıl Yapılır? Taksit Hesaplama Nasıl Yapılır? Detaylar…

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., 60 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ve sektörde önemli bir yer edinen kuruluştur. Kurulduğu günden bu yana ülke genelinde yüzlerce konut projesi hayata geçiren Emlak Konut GYO, sunmuş olduğu bir hayli uygun fiyat ve ödeme seçenekleri sayesinde tüketicilere kendi evlerinde yaşama imkanı sağlamaktadır. Her tüketicinin kendi bütçesini göz önünde bulundurarak ödeme planları oluşturmakta ve ödemelerini kolaylıkla takip edip zamanında gerçekleştirebilmeleri için de Emlak Konut taksit ödeme, taksit sorgulama gibi çeşitli platformlar üzerinden hizmet vermektedir.

Emlak Konut Taksit Ödeme Planları

Emlak Konut GYO genel olarak satışa sunmuş olduğu konutlar için proje bazlı ödeme planları oluşturmaktadır. Her proje için farklı bir ödeme sistemi oluşturulurken, genellikle Peşin Satış, Tüfeli Satış ve Vadeli Satış olarak ödeme planları sunulmaktadır. Bunun dışında kampanyalar için 5 farklı Emlak Konur taksit ödeme planları tercih edilirken, bu planlar; peşin ödeme, yüzde 50 peşinata yüzde 25 indirim ve 120 ay, yüzde 40 ödemeye yüzde 20 indirim ve 120 ay vade, yüzde peşin ödemeye yüzde 15 indirim ve 120 ay vade ile yüzde 25 peşinata yüzde 10 indirimdir.

Emlak Konut Taksit Sorgulama Nasıl Yapılır?

Emlak Konut taksit sorgulama işlemi, ödeme şekline göre bankalardan gerçekleştirilebileceği gibi, şirketin oluşturmuş olduğu online işlemler platformu üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir. Bu doğrultuda internet üzerinden online olarak Emlak Konut taksir sorgulama yapmak isteyen müşterilerin şirketin resmi internet sitesi üzerinde yer alan “Online İşlemler” menüsünü kullanarak, gerekli bilgiler ile sisteme giriş yapması gerekmektedir. Sisteme girebilmek için gerekli müşteri bilgileri ise T. C. Kimlik numarası, vergi numarası ya da pasaport numarası ile beraber sözleşme numarasıdır.

Emlak Konut Taksit Hesaplama

Emlak Konut GYO’nun projelerinden konut satın alan ya da almak isteyen tüketiciler taksit ödemelerini hesaplayarak bütçelerine göre ödeme planı tercih etmeyi istemektedir. Bu gibi durumlarda Emlak Konut taksit hesaplama işlemi genellikle satış ofislerinde, tercih edilen konuta, konutun değerine ve bunun gibi kriterlere göre yapılmaktadır. Bu hesaplama sayesinde de tüketiciler kendilerine göre ödeme planını tercih edebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.