Emlak Konut Şikayet Hattı ve İletişim Kanalları

Emlak Konut Şikayet Hattı, Emlak Konut Online İletişim Kanalları ve Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası | Diğer Detaylar için…

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., Türkiye’nin emlak sektöründe öncü isimlerden biridir. Ülke çapında inşa etmiş olduğu prestijli konut projeleri ile tüketicilere uygun koşullarda nitelikli yaşam alanları sunan Emlak Konut GYO, bu sayede tüketicileri ev sahibi olma hayallerine kavuşturmaktadır. Hayata geçirmiş olduğu projelerde konutlarını sahiplerine teslim eden şirket bunun ile de kalmayıp, konutları ile alakalı her türlü hizmet ve desteği sonuna kadar sunmaktadır. Emlak Konut şikayet hattı ya da müşteri hizmetleri ile kesintisiz hizmet sağlayan EKGYO, müşterilerinin satın aldıkları konut ya da iş yeri gibi bağımsız bölümlere yönelik şikayetlerini dinlemekte, problemlerini gidermekte ve bu şekilde hizmetlerine devam etmektedir.

Emlak Konut Şikayet Hattı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından verilen pek çok hizmet ve iletişim kanalı mevcut bulunmaktadır. Bu hizmetlerden biri ise Şikayet Hattı’dır. Müşterilerinin konutları ile alakalı teknik sorunları, site yönetimi, dairelerdeki su problemleri ve bunun gibi çeşitli problemleri Emlak Konut Şikayet Hattı üzerinden dinleyen şirket, bu sayede müşterilerinin problemlerini kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmaktadır. Bu doğrultuda sunulan hizmetlerden faydalanmak isteyen Emlak Konut müşterileri için Şikayet Hattı numarası 444 36 55’tir. Bu numara üzerinden Emlak Konut Projelerinde yaşamını sürdüren vatandaşlar her türlü problemlerine çözüm bulabilmektedir.

Emlak Konut Online İletişim

Emlak Konut’un müşterilerine sunmuş olduğu iletişim kanallarından biri de online iletişim kanallarıdır. Bu kanal aracılığı ile Emlak Konut müşterileri herhangi bir problemleri, talepleri ya da önerileri için yetkililer ile iletişime geçebilmektedir. Emlak Konut online iletişim için kullanılabilecek olan müşteri şikayetlerine şirketin resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilmek mümkündür. Çağrı Merkezi Müşteri Paneli adı altında sunulan bu hizmette müşteriler e-posta ve şifresi ile sisteme giriş yaparak şikayetlerini bildirebilmektedir.

Emlak Konut Müşteri Hizmetleri Numarası

Emlak Konut iletişim kanallarından sonuncusu da müşteri hizmetleridir. Müşteri hizmetleri, Emlak Konuttan daha önce konut ya da iş yeri gibi bir bağımsız bölüm satın alan, satın almak isteyen ya da yatırım yapacak olan kişiler için telefon üzerinden hizmet vermektedir. Bu doğrultuda vatandaşların kullanabileceği Emlak Konut iletişim numarası şikayet hattı ile aynı olmakla beraber 44 36 55’tir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.