Emlak Konut Personel Sayısı ve Maaşları

Emlak Konut Personel Sayısı, Emlak Konut Personel Maaşları, Emlak Konut Personel Alımı Yapıyor mu? Tüm Detaylar…

Emlak Konut GYO, gayrimenkul sektörünün en köklü şirketlerinden biridir. Uzun yıllardır ülkede faaliyet göstermekte olan Emlak Konut GYO, çeşitli şehirlerde nitelikli sosyal konut projeleri hayata geçirerek, vatandaşlara kaliteli, konforlu ve huzurlu yaşam vaad etmektedir. Bunun ile beraber sektörde göstermiş olduğu faaliyetler sayesinde büyük takdir toplayan bu şirket, gayrimenkul sektöründe önemli bir yer edinmeyi başarmıştır. Bünyesinde iş imkanı sunmuş olduğu Emlak Konut personel sayısı da bir hayli fazla olurken, Türkiye’de yüzlerce vatandaşa istidam sağlamaktadır.

Emlak Konut Personel Sayısı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., bünyesinde yüzlerce personele görev vermektedir. Gerek genel merkezde olsun, gerek taşrada (konut projelerinde) olsun ve gerekse de Emlak Konut online müşteri hizmetlerinde olsun çeşitli pek çok birimlerde personele sahip olan Emlak Konut GYO, başarısını personellerine borçludur.

Emlak Konut personel sayısı hakkında net bir bilgi mevcut bulunmasa da, bu personellerin sayısı inşa edilen konut projelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Üstelik personelleri için her türlü imkanı sağlamakta olan şirket, onların eğitiminden, sosyal olanaklarına, moral – motivasyonundan, maddi manevi haklarının korunması ve geliştirilmesine varana kadar her türlü imkanı da sağlamaktadır.

Emlak Konut Personel Maaşları

Emlak Konut GYO, bünyesinde istihdam etmiş olduğu personellerine, pozisyonu ve çalışmakta olduğu birime göre maaş ödemesi gerçekleştirmektedir. Örneğin; Yönetim Kurulu üyesi olanlar için Emlak Konut personel maaşları, aylık net 8 bin TL olurken, bunun dışında 4 net maaş tutarında ikramiye ödemesi de gerçekleştirilmektedir. Öte yandan şirketin üst düzey yöneticileri için de çeşitli kriterler göz önünde bulundurularak belirlenen miktarda Emlak Konut personel maaşları ödenmektedir.

Emlak Konut Personel Alımı Yapıyor mu?

Emlak Konut personel alımı, şirketin belirli ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilebilmektedir. Şirketin açık pozisyonları için yılın belirli dönemlerinde gerçekleştirilen emlak konut personel alımı, hayata geçirilecek olan projelerdeki taleplere göre de yapılmaktadır. Örneğin; yakın zamanda yayınlanan bir personel alım ilanına göre, Emlak Konut GYO’nın İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 652 Ada 1. Parseldeki projesi için, güvenlik kimlik kartına sahip olan ya da güvenlik sınavına girmiş olan bir personel alınacağı belirtilmiştir. Bu ve bunun gibi durumlarda şirket tarafından ilanlar yayımlanarak personel alımları yapılabilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.