Emlak Konut Ödeme Şartları ve Ödeme Hesaplama

Emlak Konut Ödeme Şartları Nasıldır? Ödemeler Nasıl Hesaplanır? Ödeme Takibi Nasıl Yapılır? Emlak Konut ile ilgili detaylar…

Emlak Konut GYO, Türkiye’de hizmet vermekte olan en önemli gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketidir. Ülkenin en prestijli konumlarında hayata geçirmiş olduğu nitelikli konut projeleri sayesinde vatandaşlara kaliteli yaşam alanları sunan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., ayrıca gayrimenkul sektöründe gerçekleştirmiş olduğu başarılı işleri ile de bilinmektedir. Müşterilerinde pek çok konuda ayrıcalık tanıyan ve avantaj sunan şirket, Emlak Konut ödeme şartlarını müşterisine göre belirleyerek, hemen hemen her kesimden insanın prestijli bir yaşam sürmesine imkan tanımaktadır.

Emlak Konut Ödeme Şartları

Emlak Konut ödeme şartları, vatandaşların mali durumuna göre 5 farklı alternatif olarak sunulmaktadır. İlk olarak ödeme planlarından biri peşin ödeme seçeneğidir. Bu ödeme alternatifinde konut bedeline yüzde 30 oranında indirim uygulanmaktadır. İkinci olarak yüzde 50 peşinat ile ödeme seçeneğidir ki bu ödeme şeklinde yüzde 25 indirim uygulanmaktadır. Üçüncü olarak yüzde 40 peşinat ve 120 ay vade imkanıdır. Bu ödeme tipinde yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. Dördüncü ödeme şekli yüzde 30 peşinata yüzde 15 indirim ve son ödeme tipi ise yüzde 25 peşinata yüzde 10 indirimdir. Bu gibi ödeme tiplerinde Emlak Konut ödeme hesaplama işlemini gerçekleştiren vatandaşlar, oldukça avantajlı ödeme şartları sunulduğunu görebilmektedir.

Emlak Konut Ödeme Planı

Emlak Konut ödeme planı, şirketin sunmuş olduğu 5 farklı ödeme şartlarından müşterinin mali durumuna hangisi uygun ise o şekilde seçilmekte ve belirlenmektedir. Ayrıca müşteriler ekstra olarak şirketten ödeme konusunda destek talep edebilmektedir.

Emlak Konut Ödeme Takibi Nasıl Yapılır?

Emlak Konut ödeme takibi çeşitli kanallar üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bunlardan biri online işlemler uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde şirket müşterileri Emlak Konut online ödeme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirken, ayrıca daha önce yapmış olduğu ödemeleri, ödeme planlarını takip edebilmekte ve bu gibi çeşitli işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Emlak Konut Ödeme Hesaplama

Emlak Konut GYO’dan konut ya da iş yeri gibi herhangi bir bağımsız bölüm satın alan ya da almak isteyen vatandaşlar ödeme hesaplama işlemini gerçekleştirerek alacak olduğu taşınmaz için ne kadar ödeme yapması gerektiği hakkında bilgi edinebilmektedir. Emlak Konut ödeme hesaplama işlemi şirketin satış ofislerinde gerçekleştirilebileceği gibi, çeşitli online hesaplama kanalları üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.