Emlak Konut Kampanya Şartları ve Fiyatları

Emlak Konut Kampanya Şartları Nelerdir? Konut Kampanyası Fiyatları Nasıl Değişir? Kampanya Süreleri ve diğer detaylar için…

Emlak Konut GYO, Türkiye’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren önemli kuruluşlardan biridir. Gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak parmakla gösterilecek bir kuruluş olan Emlak Konut GYO, tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda konut üretimi gerçekleştirerek uygun koşullarda ev sahibi olmalarına imkan tanımaktadır. Özellikle de sektörde yürütmüş olduğu kampanyaları ile bilinen şirket, hali hazırda erken ödeme kampanyası yürütmektedir. Kendisinden daha önce ev ya da iş yeri satın alan müşterilerine yüzde 35 indirimi öngören Emlak Konut kampanya süresi ise yaklaşık olarak 1 ay kadardır.

Emlak Konut Kampanya Şartları

Sektörde yürütmüş olduğu faaliyetleri ile adından söz ettirmeyi başaran ve sektörün öncü isimlerinden biri olan Emlak Konut GYO, geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Türkiye genelinde 65 adet Emlak Konut Projesinden konut ya da iş yeri satın alan ve ödemesi devam eden müşteriler için erken ödeme kampanyası başlata şirket, borcunun tümünü kapatmak isteyen müşterilerine yüzde 35 indirim uygulayacak. Emlak Konut kampanya şartları ise; kampanya kapsamındaki 65 projeden herhangi birinden bağımsız bölüm sahibi olmak, borcunun tümünü, yüzde 75’ini, yüzde 50’sini ya da yüzde 25’ini ödeyebilecek olmaktır. Bu sayede vatandaşlar satın aldıkları bağımsız bölümlere normla şartlardaki Emlak Konut fiyatlarından çok daha uygun fiyatlar ile sahip olabilmektedir.

Emlak Konut Kampanya Süresi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., tarafından başlatılan borç kapatma kampanyası 7 Kasım 2018 tarihinde başlamış olup, 7 Aralık 2018 tarihinde sonlandırılacaktır. Yaklaşık olarak 1 ay boyunca devam edecek olan bu kampanyadan faydalanmak isteyen Emlak Konut müşterilerinin gerekli koşulları sağlayarak şirkete başvuruda bulunması gerekmektedir.

Emlak Konut Kampanya Fiyatları

Emlak Konut kampanya fiyatları, müşterilerin ne kadar ödeme yapacağına göre ve daha önce satın almış oldukları fiyata göre belirlenmektedir. Kampanya kapsamında kalan borcunun tümünü ödeyecek olan vatandaşlar yüzde 35 oranında indirim fırsatından faydalanabilirken, borcunun yüzde 75’ini ödeyecek olan müşteriler yüzde 26,5 oranında, yüzde 50’sini ödeyecek olanlar yüzde 17,5 oranında ve yüzde 25’ini ödeyecek olanlar ise yüzde 7,75 oranında indirim alabilecekler. Emlak Konut fiyat listesine ancak ödenecek olan borç miktarı üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.