Emlak Konut Daire Devir İşlemleri ve Randevu

Emlak Konut Daire Devir İşlemleri Nasıl Yapılıyor? Emlak Konut Daire Devir Randevu, EKGYO İletişim Kanalları ve diğer detaylar…

Emlak Konut GYO, Türkiye’nin en önemli gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak bilinmektedir. Sektörde yürütmüş olduğu çalışmaları sayesinde önemli bir yer edinmeyi başaran Emlak Konut GYO, hayata geçirmiş olduğu projeleri, kampanyaları ve çalışmaları sayesinde vatandaşlara uygun koşullarda kaliteli yaşam alanları sunmaktadır. Bunun ile beraber sunmuş olduğu daireleri için her türlü desteği sağlamak üzere EKGYO iletişim kanalları üzerinden de destek vererek, müşterilerinin her anlamda rahatlığını sağlayabilmektedir.

Emlak Konut Daire Devir İşlemleri Nasıl Yapılıyor?

Emlak Konut GYO’dan konut satın almak isteyen tüketiciler genellikle satış ofislerini ziyaret etmektedir. Ziyaret esnasında projelerdeki konutlar hakkında bilgi edinen, fiyat alan, örnek daireleri gezen ve hangi daireyi alacağı konusunda karar veren tüketiciler daha sonrasında karar vererek kendi gelir durumuna göre bir ödeme planı oluşturmakta ve satış vaadi sözleşmesi gerçekleştirmektedir.

Emlak Konut GYO’dan daire devir işlemlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli olan bazı evrakların hazır bulundurulması gerekmektedir. Gerekli olan bu evraklar ise; son 6 ay içerisinde çekilmiş olan 3 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanının aslıdır. Ancak devir işlemlerinin vekaleten ya da şirket adına gerçekleştirilmesi durumun çeşitli evraklar da talep edilebilmektedir. Bunun ile beraber devir işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için sözleşmede ası geçen şirkete devir bedelinin ödenmiş olması,  alıcı ve satıcının aynı anda bulunması, devir işlemleri tarafından notere ödenmesi gereken bedelin ödenmiş olması, geçmiş dönemlere ait şirket borcunun bulunmaması ve site yönetimine ait borcun bulunmaması gerekmektedir.

Emlak Konut Daire Devir Randevu

Emlak Konut daire devir randevu işlemleri, genellikle Emlak Konut GYO’nun projelerinden ev sahibi olmak isteyen tüketiciler tarafından gerçekleştirilmektedir. Devir işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi adına alınan Emlak Konut daire devir randevu, 444 36 55 numaralı hat üzerinden alınabilmektedir. Bunun ile beraber daire devri adına randevu işlemleri Emlak Konut online işlemler aracılığı ile de gerçekleştirilebilmektedir.

Emlak Konut İletişim Kanalları

Emlak Konut GYO, müşterilerine çeşitli konularda destek vermek maksadı ile pek çok iletişim kanalı sunmaktadır. Bunlardan biri 444 36 55 numaralı müşteri hizmetleri olurken, bir diğer ise resmi internet sitesinde yer alan online olarak hizmete sunulan Çağrı Merkezi Müşteri Panelidir. Bu gibi iletişim kanalları sayesinde tüketiciler EKGYO projeleri ile alakalı bilgi alabilmekte, soru, sorun, şikayet ve önerilerde bulunabilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.