Bu Adalar Satılık! Kendine Ait Adası Olsun İsteyenler Dikkat!

bu-adalar-satilik-kendine-ait-adasi-olsun-isteyenler-dikkat

Son yılların zenginler arasındaki yeni trendi dünyanın herhangi bir yerinde kendine ait bir ada satın almak. Aşağıda detaylarından bahsedilen adalar satılık! İşte satılık adaların fiyatları!

Sessiz ve huzurlu bir yerde yaşamını sürdürmek ya da kalabalık şehirlerin stresinden fırsat buldukça uzaklaşmak isteyenler artık dünyanın çeşitli yerlerinde kendilerine bir ada satın alabiliyorlar. Satılık adaların fiyatları her ne kadar el yaksa da bu adalara talep de gün geçtikçe yoğunlaşıyor. Dünyanın farklı yerlerinde bulunan satılık adalardan beş tanesinin fiyatlarını ve özelliklerini sizler için sıraladık.

Spectacle Adası

Spectacle Adası, Amerika’nın Kanada eyaletindeki Mahone körfezinde yer alıyor. Kendine ait körfezi bulunan ada sakin sular sahip. Büyüklüğü 3.6 hektar olan Spectacle Adası’nın merkezindeki barakalar bundan dört yıl kadar önce balıkçı tezgahları tarzında yapılmış. Spectacle Adası’nın fiyatı 909 bin 90 dolar.

Lobster Adası

Lobster Adası, Bahama Adaları’nda bulunuyor. Okyanusun üzerinde zemini cam görüntüsünde olan bir deniz evinin de içinde bulunduğu bu adanın kendine ait helikopter pisti de bulunuyor. Lobster Adası’nın fiyatı 5 milyon dolar.

Isca Adası

Isca Adası, İtalya’nın Amalfi sahillerine yakın bir yerde bulunuyor. Rustik yani köy görünümü ile dikkat çeken bu adada bulunan villanın yenilenmeye ihtiyacının olduğu göze çarpıyor. Fiyatı belirtilmeyen Isca Adası’nın satın alacak olan yeni sahibinin tadilat için de bir bütçe ayırması gerekiyor.

Agios Thomas Adası

Agios Thomas Adası, Yunanistan’ın Saronic körfezinde bulunuyor. Adaya başkent Atina’dan deniz taksi ile 45 dakikada ulaşılabiliyor. Bakir özelliği ile dikkat çeken Agios Thomas Adası, bu özelliğine rağmen kayıtlarda tarım arazisi olarak geçmiyor, bu yüzden de imar iznine sahip. Bu özelliği sayesinde fiyatı da diğer adalara göre daha pahalı. Agios Thomas Adası’nın fiyatı 15 milyon dolar.

Floarida’da Satılık Ada

Amerika’nın Florida eyaletinde bulunan bu ada Sebastian Nehri üzerinde yer alıyor. Yüzölçümü 4 hektar olan bu adada kimse yaşamıyor ve balıkçı kulübeleri ya da istenen yaşam alanlarının inşa edilmesi için çok uygun. Florida’da “Satılık ada fiyatları ne kadar?” diye merak edenler için belirtmek gerekirse; bu adanın fiyatı 650 bin dolar.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.