Bakan Ağbal Açıkladı! O Torbalar Sürdürülecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamasında, oldukça iyi bir takım düzenlemelerin getirileceğini, Maliye torbalarının da sürdürüleceğini ifade etti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal yapmış olduğu açıklamasında, yapılan hiçbir işi beğenmeyenlerin boş oturanlar olduğunu, Türkiye ekonomisi ve bütçesine yinelik geçtiğimiz yıl boyunca ahkam kesenlerin şuan da sesinin çıkmadığını dile getirdi.

Bakan Naci Ağbal, partisinin grup toplantısının hemen öncesinde basın mensuplarına karşı bir takım açıklamalarda bulundu.

Söz konusu olan bu açıklamalarında ekonomiye anında müdahalede bulunarak çözüm ürettiklerini, kamuoyu meydana getirdiklerini ve piyasanın önünü açtıklarını dile getiren Naci Ağbal, hali hazırda yerli otomotiv sektörünün rekabet açısından, bir otomobilin bünyesine dahil olan bazı cihazların üzerinden ÖTV sorumluluğunu kaldırılması talep edildiği takdirde, bunu yerine getirmek durumunda olduklarını anlattı. Bu durumun piyasaya önemli ölçüde katkı sağladığını dile getiren Ağbal, trafikte yer alan araçların 16 yaşından büyük olanlar için tavsiye söz konusu olduğu zaman da bunu yerine getirmek kadar daha doğal bir hareket olmadığını da açıklamalarına ekledi.

Hükümet Çalışmalar Yürütüyor

Şuanda yatırım ortamının daha iyi bir hale gelmesi adına iki farklı paketin Meclis gündeminde müzakere edildiğini dile getiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV Reform Paketi’ni gönderdiklerini, bunun arkasından da Gelir Vergisi Kanunu Tasarısı’nın gönderileceğini belirtti. Bunlara göre hükümetin çalışmalar yürüttüğünü, ekonomi açısından ihtiyaç duyulan şeylerin karşılanması adına çözüm üretildiğini ve parlamento, içeri ve dışarıdaki konjonktür bir kısma çalışmaların sürdürüldüğünü aktardı.

Ülkenin güvenlik bakımından oldukça kritik inisiyatifler aldığını ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şuanda kahramanca bir harekat içerisinde olduklarına dikkat çeken Bakan Ağbal, ayrıca parlamentonun ekonomi tarafından gerekli görülen ihtiyaçları yasal düzenleme olarak gerçekleştirdiğini de açıklamalarına ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.