3. Havalimanı’na Giden Yollar Hazır Hale Getirildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Marmaray’ın ardından tüm dünyanın gözleri şimdide İstanbul 3. Havalimanı’na çevrildi. İstanbul 3. Havalimanı inşaatının son durumu ise merak konusu oldu.

Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmaray ve Avrasya Tüneli gibi Türkiye’nin mega projelerini akabinde şimdi de tüm dünyanın meraklı gözleri İstanbul 3. Havalimanına çevrildi.  Çalışmaları hızla devam eden bu dünyanın en büyük havalimanı projesinde inşaat çalışmaları sona yaklaşırken, projenin ne durumda olduğu da merak konusu oldu. Üstelik 29 Ekim 2018 tarihinde resmi açılış töreni düzenlenecek olan İstanbul 3. Havalimanı’nın bağlantı yolları ve metro hattındaki son durum da ayrıca merak ediliyor. İşte konu hakkındaki tüm ayrıntılar…

3. Havalimanı’nda Testler Devam Ediyor

Limak Holding Yönetim Kurumu Başkanı Özdemir, konu ile alakalı bir takım açıklamalarda bulunarak, İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilen konutları aydınlattı. Toplamda 200 milyon yolu kapasitesi ile hizmet verecek olan İstanbul 3. Havalimanı projesinin testlerinin sürdürüldüğünü ifade eden Özdemir, projede her şeyin hazır olduğunu aktardı.

3. Havalimanı’na 5 Kat Fazla Kara yolu İle Ulaşılacak

Yeni Havalimanı bağlantı yollar ile alakalı olarak da açıklamalarda bulunan Başkan Özdemir, mega projenin açılış tarihinde herhangi bir problem olmadığını, Allah’ın izniyle 29 Ekim’de açılacağını ve projenin inşaat çalışmalarını hızlıca devam ederken, kara yolu ulaşımı meselesinde de bütün bağlantı yollarının tamamlanmış olduğunu belirtti. 3. Havalimanı’na, Atatürk Havalimanı’ndan 5 kat daha fazla kara yolu ile ulaşılacağını da ekledi.

Metro Hattı 2019 Sonunda Açılacak

Öte yandan havalimanına ulaşım sağlayacak başka bir yol olan metro hattı projesi için de açıklama yapan Özdemir, metro hattı projesinin2019 sonu itibari ile hizmet vermeye başlayacağından, programda herhangi bir sorun olmadığından bahsetti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.