2B Arazileri İçin Sevindirici Haber! O Arazilere Ruhsat Verilecek!

Ümraniye’de yer alan 2B arazileri hakkında sevindirici bir haber veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu arazilerin tapusunun sahiplerine verildiğini, Pazartesi itibari ile tapu sahibi olan kişilerin Ümraniye Belediyesi’ne müracaat ederek ruhsat alabileceklerini duyurdu.

AK Parti Ümraniye 6. Olağan İlçe Kongresi’nde bir takım açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerek gecekondulaşmanın, gerekse bu durumdan kaynaklanan ağır ekonomik, sosyal, siyasal problemlerin ağırlığı ile hissedildiği bir bölge olarak zihinlere kazıldığını dile getirdi. her mahalle için sağlık ocağı, muhtarlık hizmet binaları, yurtlar, camiler, kurslar gibi birçok hizmetin ilke halkına sunulduğunu da ifade etti.

Üsküdar-Ümraniye Metrosunun Kalanı da Hizmete Açılacak

Yeşil alanlar, parklar, piknik alanları gibi hizmetler ile Ümraniye halkının yaşam kalitesini üst seviyelere taşıdığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgenin metro hattının da Üsküdar-Ümraniye kısmının hizmet vermeye başladığına dikkat çekti.

2B Arazilerinde Tapu Sahipleri Ruhsat Alabilecek

Tüm bunların yanı sıra modern şehirciliği daha iyi bir hale getirirken hayata geçirilen yeni metro projeleri ile söz konusu ilçeyi başka yerlere bağlamanın çabasını sarf ettiklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin ilk sürücüsüz metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye Metrosunun geriye kalan kısmını da en kısa zaman içerisinde hizmete sunacaklarını, bu doğrultuda çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti. Ümraniye’nin İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne de ev sahipliği yaptığını dile getiren Erdoğan, imar ve kentsel dönüşüm projeleri sayesinde söz konusu ilçeyi baştın sona yenilediklerini, bölgedeki 2B arazilerinin tapusunu sahiplerine verdiklerini anlattı. İlçenin 6 mahallesinde yer alan toplamda 715 hektarlık söz konusu bu 2B arazisi adına müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,yarın itibari ile tapu sahibi olan kişilerin ilçe belediyesine müracaat ederek, inşaat ruhsatı temin edebileceklerini de açıklamalarına ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.