2021 TOKİ İstanbul Projeleri Başvuru Tarihleri ve Adresleri

2021 TOKİ İstanbul Projeleri, Proje Başvuru Tarihleri ve Şartları, TOKİ İstanbul Adresleri ve Müşteri Hizmetleri Numaraları, İletişim…

2021 TOKİ İstanbul Projeleri Başvuru Tarihleri ve Adresleri
2021 TOKİ İstanbul Projeleri Başvuru Tarihleri ve Adresleri

2021 TOKİ İstanbul Projeleri kapsamında illere göre tarihleri ve yapım aşamalarında değişiklik görülen toplu konut projeleri için detaylı bilgileri sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde konut üretimleri gerçekleştiren bir kamu kurumudur. Hayata geçirmiş olduğu projelerdeki TOKİ Evlerini dar ve orta gelirli ailelerin kullanımına sunan kurum, bu konutların satışını oldukça uygun şartlar altında gerçekleştirmektedir. TOKİ İstanbul Projeleri ve detaylar…

Kurulduğu günden bu yana ülkenin hemen hemen her köşesinde ihtiyaç sahibi aileler için nitelikli sosyal yaşam alanları inşa eden ve bu doğrultuda da çalışmalarına devam eden TOKİ, İstanbul’da yüzlerce konut projesi hayata geçirmektedir. 2021 TOKİ İstanbul Projeleri’nin bazılarında inşaat çalışmaları devam ederken, bazılarında ise projeler tamamlanmış ve sahiplerine teslim edilmeye hazır hale getirilmiştir.

2021 TOKİ İstanbul Projeleri

2021 TOKİ İstanbul Projeleri
2021 TOKİ İstanbul Projeleri

2021 TOKİ İstanbul Projeleri, İstanbul Esenler İkitelli 1. Etap (alt Gelir) 678 konut sayısı ile İstanbul’da yapılacak yeni projeler Esenler ve Tuzla ilçesinde gerçekleştirilecek. Esenler’de kentsel dönüşüm ile ilgili toplam 1.025 konut satışa çıkmak üzere hazırlanıyor. Tuzla’da ise Aydınlı Mahallesi’nde 508 konut için 13 Ağustos’ta ihaleye çıkıldı.

Bu projelerin bazısında inşaat çalışmaları hali hazırda devam ederken, bazılarının satışı yıl içerisinde gerçekleştirilmiş ve bazıları ise satış, gelir paylaşımı, kura ya da açık artırma süreci içerisindedir. Kurum tarafından kentte hayata geçirilen ya da geçirilecek olan projeler ile alakalı daha kesin ve net bilgilere erişim sağlayabilmek adına TOKİ İstanbul iletişim adresleri ya da numaraları üzerinden iletişime geçebilmek de mümkündür.

TOKİ İstanbul Başvuru Tarihleri

TOKİ İstanbul Başvuru Tarihleri
TOKİ İstanbul Başvuru Tarihleri

2021 TOKİ İstanbul başvuru işlemi, ancak kentte yer alan konutların kurum tarafından satışa sunulmasının akabinde gerçekleştirilebilmektedir. Başvuru tarihi geçen ya da henüz gelmemiş olan konutlar için başvuru kabul edilmemektedir.

İstanbul’daki konutlar adına belirlenen başvuru tarihlerine bakılacak olursa örneğin; İstanbul Esenler İkitelli 1. Etap (alt Gelir) grubu projelerinde yer alan konutlar için 13 Ağustos 2021 saat 14.30 tarihlerinde başvuru alınırken, diğer projelerde ise açık satış yapılmadığından bir başvuru tarihi belirtilmemektedir.

TOKİ İstanbul Adresleri

TOKİ İstanbul Adresleri
TOKİ İstanbul Adresleri

TOKİ İstanbul iletişim bilgileri, adres ve telefon olmak üzere iki türlüdür. İstanbul’da iletişime geçilebilecek olan ilgili adres; Halkalı Atakent Mahallesi, 221. Sokak, No:5 Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısıdır. Vatandaşlar bu adres üzerinden TOKİ başvuru ya da diğer konular ile alakalı bilgi edinebilmekte ve gerekli işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.