TOKİ Bursa Devam Eden Projeleri

TOKİ Bursa Devam Eden Projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kısaltılmış adı ile bilinen TOKİ, tüm Türkiye’de gerçekleştirmiş olduğu projelerinin yanı sıra Bursa’da da pek çok projeye imza atmaktadır. Bursa’da geçmişten günümüze kadar yüzlerce sosyal konut projesi hayata geçiren İdare, 2020 yılı için de çeşitli projelerin planını gerçekleştiriyor. Bunlardan birçoğu için de çalışmalara başlamış ya da Bursalıları ev sahibi yapmıştır. Kentte inşa etmiş olduğu projelerdeki TOKİ evlerini Bursalı vatandaşlar için sunan kurum, kent halkına ucuz fiyatlarla ev sahibi olabilme olanağı sağlamıştır. Üstelik bu çalışmalarına da devam ederek, hemen hemen her geçen gün ülke genelinde yüzbinlerce dar gelirli aileyi ev sahibi yapmaktadır.

2020 TOKİ Bursa Devam Eden Projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2020 yılı için Bursa’da hayata geçirilecek olan pek çok projenin planını hazırlarken, bu projelerden pek çoğunu hayata geçirmiştir. Ancak bu doğrultuda hali hazırda 2020 TOKİ Bursa devam eden projeleri mevcut bulunmazken, kentte çalışmaları sürdürülen projeler hakkında TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden bilgi edinebilmek mümkündür.

Ayrıca 2020 TOKİ Bursa devam eden projeleri hakkında daha net ve ayrıntılı bilgi TOKİ Müşteri Hizmetlerinden de edinilebilmektedir.

2020 TOKİ Bursa Projeleri Şartları

TOKİ, pek çok projesinde olduğu üzere Bursa’daki projelerinde de bazı satış şartları koşmaktadır. 2020 TOKİ şartları olarak nitelendirilebilen bu şartların ilki, başvuru yapacak olan dar gelirli vatandaşın Türk vatandaşı olmasıdır. TOKİ şartlarının diğerleri ise;

  • Bursa’da en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak,
  • Aylık hane gelirinin en fazla 4.500 TL olması,
  • Başvuru sahibinin 25 yaşını doldurmuş olması,
  • Daha önce konut satın almamış olması,
  • TOKİ’ye konut kredisi başvurusunda bulunmamış olması,
  • Her haneden yalnızca bir kişinin başvuru yapmasıdır.

TOKİ Bursa Başvurusu

Vatandaşlar, Bursa’da hayata geçirilen nitelikli sosyal konut projelerinden ev sahibi olabilmek için, projeye göre ilan edilen tarih aralığında Halkbank ya da Ziraat Bankası gibi ilgili bankaya müracaat ederek 2020 TOKİ Bursa başvuru işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru yapan vatandaşlar projelerden hak sahibi olabiliyorken, TOKİ başvuru için de, kurumun resmi internet sitesi üzerinden başvuru tarihlerini takip etmesi gerekmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.