Emlak Konut Çalışma Saatleri

Emlak Konut Çalışma Saatleri, Emlak Konut Müşteri Hizmetleri Numarası, Emlak Konut Şikayet Hattı ve İletişim Numaraları hakkında detaylar...

Emlak Konut Çalışma Saatleri

Emlak Konut GYO, Türkiye’de konut üretimi alanında faaliyet göstermekte olan önemli kuruluşlardan biridir. Uzun zamandır Türkiye’nin pek çok ilinde dev konut projeleri hayata geçiren Emlak Konut GYO, vatandaşlara nitelikli sosyal yaşam alanları sunmaktadır. Üstelik sektörde göstermiş olduğu pek faaliyet ve etmiş olduğu öncülük sayesinde gayrimenkul sektörüne yön verir hale gelen bu şirket, pek çok Emlak Konut kampanyalarına imza atarak, adından bir hayli söz ettirmektedir.

Emlak Konut Çalışma Saatleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., vatandaşlara sunmuş olduğu yaşam alanları ile alakalı pek çok hizmet sunmaktadır. Vatandaşlara uygun koşullarda ve yüksek standartlarda yaşama imkanı sunan şirket, Emlak Konut telefonları ve bunun gibi çeşitli iletişim kanalları sayesinde her türlü desteği de sağlamaktadır.

Emlak Konut GYO’dan konut satın alan ya da almak isteyen vatandaşlar, ilgili merci ile iletişime geçilebilmek için çeşitli iletişim numaraları aramakta ve Emlak Konut çalışma saatlerini merak etmektedir. Bu doğrultuda müşterilerin bilgi edinebilmesi adına Emlak Konut çalışma saatleri; hafta sonu da dahil olmak üzere haftanın her günü sabah saat 08:30 ila akşam saat 17:30 arasıdır. Bu saatler arasında arayan her müşteri, müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilmektedir.

Emlak Konut Müşteri Hizmetleri Numarası

Emlak Konut Müşteri Hizmetleri, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi tarafından kurulan ve müşterilerine ya da vatandaşlara konutlar ile alakalı olarak detaylı ve kesintisiz hizmetin sağlanması amacıyla kullanılan bir iletişi aracıdır. Emlak Konut Müşteri Hizmetleri aracılığı ile müşteriler konutları ile alakalı yaşamış oldukları herhangi bir problemin çözümlenmesini sağlayabilirken, ayrıca şirketin düzenlemiş olduğu kampanyalar hakkında bilgi edinebilmek de mümkündür. Bu doğrultuda kişilerin iletişime geçebileceği Emlak Konut çağrı merkezi numarası 444 36 55’tir.

Emlak Konut Şikayet Hattı

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen konut projelerinde herhangi bir problem yaşayan, satın aldıkları konutlarda herhangi arıza ile karşı karşıya kalan ya da ödeme koşullarında bir anlaşmazlık yaşayan her tüketici, Emlak Konut şikayet hakkına sahip olmaktadır. Bu gibi durumlarda şirket müşterileri Emlak Konut Müşteri Hizmetleri numarası üzerinden yetkili birim ile iletişime geçerek şikayetini bildirebileceği gibi, şirketin merkez numarası olan 0212 579 15 15 numaralı hat üzerinden de iletişime geçerek durumunu bildirebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.