1001 Pırlanta Vadisi Konut Projesi

1001 Pırlanta Vadisi konut projesi, AKS Grup tarafından Trabzon’a inşa ediliyor.

AKS Grup tarafından inşa edilen 1001 Pırlanta Vadisi Projesi, Trabzon’un Merkez’inde konumlandırılıyor. Yaklaşık olarak 57 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen bu proje toplamda 17 bloktan meydana geliyor.

Konut Projesi Genel Özellikleri

3 etap olacak şekilde tasarlanmış olan Trabzon 1001 Pırlanta Vadisi’nde 1001 adet konuta yer verilirken bahsi geçen bu konutların tipleri ise 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor. Konutların büyüklükleri ise 75 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

1001 Pırlanta Vadisi Sosyal Olanaklar

Proje alanının yaklaşık olarak yüzde 70’lik kısmı yeşil peyzaj alanları, spor alanları ve sosyal yaşam alanları için ayrılmış olan 1001 Pırlanta Vadisi, Trabzon’da hayta geçirilen konut projeleri arasında en gözde proje olma yolunda ilerliyor. Projede yer verilen bir adet açık ve biri bay biri bayanlar için olmak üzere 2 adet kapalı yüzme havuzu, çocuklar için kreş ve oyun kulübü, biri açık ve biri kapalı olmak üzere 2 farklı oyun alanı, fitness salonu, sosyal tesis gibi sosyal olanaklar sayesinde Trabzonluları kendisine hayran bırakıyor. Ayrıca bu projede konut sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilmek adına hem bay hem de bayanlar için kuaför ve kuru temizleme gibi hizmetler de sunuluyor.

Karadeniz’in en büyük projesi olma özelliğine sahip olan 1001 Pırlanta Vadisi Projesi, sahip olduğu muhteşem manzarası, konut sahiplerine sunmuş olduğu modernite, eşsiz ve konforlu yaşam alanı ile Trabzon’un merkezinde alıcılarını bekliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.