Sinpaş, Finans Şehir ile Karlı Bir Yatırım İmkanı Sunuyor!

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi bir takım açıklamalar yaparak Sinpaş GYO’nun son dönemlerde hayata geçirmek üzere çalışmalar yürüttüğü projelerinden bahsetti.

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, şirketin 2017 yılı içerisinde hayata geçirdiği pek çok projeden bahsederek, son dönemde İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Finans Şehir Projesi’ne değindi ve Sinpaş GYO bu proje ile bu yılı rekor kırarak kapatacağını dile getirdi.

Açıklamalarında sektörün ekonominin can damarı ve lokomotifi olmayı sürdüreceğine dikkat çeken Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, yaklaşık olarak 43 yıldır sektörde hizmet veren ve bu süre içerisinde iki defa sektörün “Süper Marka” olarak seçilen şirketin son zamanlarda hayata geçirmiş olduğu projelerinden bahsetti.

Yatay Mimarisi ve Dış Tasarımı ile Dikkat Çekiyor

Açıklamalarında özellikle de Finans Şehir Projesi’ne değinen Mahmut Sefa Çelik, söz konusu olan projenin İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu bir konumda olması, yatay mimari ve sokak konsepti ile hayata geçirilmesi sayesinde İstanbul’a ayrı bir soluk getireceğini dile getirdi. Sinpaş Finans Şehir Projesi’nin İstanbul’un çekim merkezi haline geleceğini iddia eden Sefa Çelik, New York, Londra gibi dünyanın en önemli finans merkezlerinde emsali olan “finans dünyası içindeki zengin yaşam” konseptinin, şirketleri tarafından İstanbul’a ve hatta Türkiye’ye de kazandırılacağına dikkat çekti. Daha talep aşamasında iken oldukça yoğun ilgi ile karşılaştıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, bulunduğu bölgenin mimarisinden farklı olarak yatay mimarisi ve tuğla – doğal taş görünümüne sahip olan dış tasarımı ile özgün ve ferah bir yaşam imkanı sunacağını söyledi.

Konutların Yanı Sıra Home Ofis ve Ticari Birimler de Yer Alacak

Toplamda 2 bin 750 adet konuttan meydana gelen projede ayrıca home ofis ve ticari birimlere de yer verileceğini açıklayan Mahmut Sefa Çelik, projenin 2 milyar 350 milyon lira gibi bir yatırım bedeli karşılığında hayata geçirildiğini ve merakla beklenen Sinpaş Finans Şehir Projesi’nin kendilerini bir hayli heyecanlandırdığını ifade etti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.