Konya Beyşehir’de Manzaralı Konutlar Satışa Çıkarılıyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beyşehir Gölü manzarasına sahip lüks konutlar, 12 taksit ödeme seçeneği ve ihale yolu ile satışa çıkarılıyor.

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, konu ile alakalı olarak bir takım açıklamalarda bulundu. Özaltun açıklamalarında, gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar sayesinde Beyşehir’in merkezinde göl manzaralı olacak şekilde tasarlanan ve her bir konutun olabildiğince en iyi manzaraya sahip olacak şekilde konumlandırılmış olduğu lüks projenin, ilçe de ki en büyük toplu konut projesi olduğunu ifade etti.

Konutların Her Biri Beyşehir Gölü Manzarasına Sahip

Beyşehir Belediyesi olarak ilçenin en elit bölgelerinden iri olan Yeni Mahalle’de hayata geçirilen bu projede toplamda 159 adet konuta yer verildiği ve yaklaşık olarak 14 bin 637 metrekarelik bir proje alanı üzerinde hayat bulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Murat Özaltun, bahsi geçen toplu konut projesi için kısa bir süre önce çalışmalara başlandığını, belediye mülkünde olan Öğretmenevi civarında bir arsa üzerinde kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığını anlattı. Başkan Özaltun ayrıca önümüzdeki yılın yaz dönemine kadar tamamlanıp anahtar teslim haline getirilmesi planlanan 9 adet lüks konutun, ihale yöntemi ve 12 taksit seçenekleri ile önümüz hafta 8 Aralık Cuma günü açık artırma usulüyle satılacağını açıklamalarına ekledi.

Projede Pek Çok Olanak Sağlanıyor

Açıklamalarında projenin detaylarından da bahseden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 9 adet lüks konutun yanı sıra proje kapsamında 159 adet konutun inşa edildiğini ve alışveriş merkezi gibi ticari ünitelere de yer verileceğini ifade etti. Bahsi geçen 159 konuttan 59’unun arsa sahibine ait olduğunu da açıklayan Özaltun, bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelecek olan bu projede futbol, basketbol ve voleybol sahası, özel kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, kamelyalar, yürüyüş parkurları, süs havuzları, peyzaj alanları, çocuklar için oyun alanları ve sosyal tesislerde fitness merkezi, toplantı salonları ve masa tenisi gibi pek çok olanak sağlanacağını da anlattı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.