Dev Kurultaya Yarın Start Veriliyor!

Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, 21 Kasım tarihinde, yani yarın bir araya geliyor.

Sabah Gazetesi tarafından gerçekleştirilen Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’na yarın itibari ile start verilecek. Belek ilçesinde yer alan Limak Atlantis Otel’de düzenlenecek olan bu kurultaya Başbakan Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere pek çok önemli isim katılacak.

İki Panel Olarak Gerçekleştirilecek

Açılış konuşmasının Sabah Gazatesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olan Erdal Şafak tarafından yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, öğleden sonra saat 2 gibi başlayacak. İki oturum olarak hazırlanan kurultayın ilk oturumunda ‘Kentsel Dönüşümde Sürdürülebilirlik’ konusu, ikinci oturumda ise ‘Kentsel Dönüşümde Bölgenin ve Otellerin Dönüşümü ve Turizme Olan Katkısı’ konuları ele alınacak.

Kurultayın Sunuculuğunu Özlem Doğaner Yapacak

Sunuculuğunu Özlem Doğaner’in üstlenmiş olduğu Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’na ülke genelinden pek çok önemli isim katılım gösterecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ın da konuşmacı olarak katılacağı bu kurultayın ilk oturumunda Prof. Dr. Kerem Alkin moderatörlük yapacak. Ayrıca ilk oturumda DKY İnşaat’ın temsilcisi olarak Ali Dumankaya, Torunşar İnşaat’ın temsilcisi olarak Aziz Torun, DAP Yapı’nın temsilcisi olarak Ziya Yılmaz, Ekşi İnşaat’ın temsilcisi olarak Hasan Ekşi, Piyalepaşa’nın temsilcisi olarak Kaan Yücel ve Halkbank’ın temsilcisi olarak da Mustafa Çödek panelist olarak katılacak.

Kurultayın ikinci oturumunda ise Özlem Doğaner moderatörlük yaparken, TYD Başkanı Oya Narin, Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehircilik Danışmanı Feridun Uyar, Samut İnşaat temsilcisi Hüseyin Samut ve Limak – AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu panelist olarak katılım gösterecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.