Emlak Konut Ankara Projeleri ve Fiyatları

Emlak Konut Ankara Projeleri, Emlak Konut Ankara Proje Fiyatları, Emlak Konut Ankara İletişim ve diğer Emlak Konut GYO ile ilgili merak edilenler…

Emlak Konut GYO, Türkiye’deki en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı niteliğine sahip olan bir şirket olarak tanınmaktadır. Gayrimenkul sektörüne adeta yön veren Emlak Konut GYO, Türkiye genelinde nitelikli konut projeleri hayata geçirmektedir. Emlak Konut Ankara Projeleri de, bu nitelikli konut projeleri kapsamında hayat bulan projelerdir. Bursa, İzmir, Tekirdağ, İstanbul, Eskişehir, Niğde, Balıkesir, Yalova ve Nevşehir gibi büyük illerin yanı sıra başkent Ankara’da da birbirinden büyük ve önemli projeler inşa eden Emlak Konut, vatandaşların bu projelerdeki nitelikli konutlara uygun koşullarda sahip olabilmesi adına da çeşitli kampanyalara imza atmaktadır.

Emlak Konut Ankara Projeleri

Emlak Konut GYO, geçmişten günümüze kadar başkentte pek çok konut projesi hayata geçirmiştir. En yeni ve bilindik olan Emlak Konut Ankara Projeleri ise; Sofa Loca, Başken Emlak Konutları, Koordinat Çayyolu ve Merkez Ankara’dır. Başkent Emlak Konut Ankara projelerinden yalnızca Sofa Loca projesinin inşaat çalışmaları tamamlanırken, diğer projeler ise hali hazırda inşaat aşamasındadır. Başkent Emlak Konutları projesinin tamamlanma durumu yüzde 39,29, Koordinat Çayyolu projesinin yüzde 58,64 ve Merkez Ankara projesinin ise yüzde 17,29 civarında olduğu belirtilmektedir.

Emlak Konut Ankara Proje Fiyatları

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncü ismi olan Emlak Konut GYO, Ankara’da hayat geçirdiği ya da geçirmekte olduğu birbirinden nitelikli bu konutlar ve projeler için çeşitli fiyatlandırmalarda bulunmaktadır. Bu projelerdeki konutların örnek satış fiyatlarına bakılacak olursa; Merkez Ankara Projesindeki konutların örnek satış fiyatı 750 bin TL kadardır. Fakat geçtiğimiz aylarda Emlak Konut öncülüğünde başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası kapsamında konut fiyatlarında yüzde 10 civarında indirim uygulanmaya başlandı. Kampanya kapsamında son günlere girilirken, Emlak Konut Ankara kampanyası sayesinde vatandaşlar Emlak Konut’un bu konutlarına daha uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile sahip olabilmektedir.

Emlak Konut Ankara İletişim

Tüketicilerin başkentte yer alan konutlar ile alakalı olarak detaylı bilgi alabilmesi için Emlak Konut Ankara iletişim kanalları üzerinden iletişime geçebilmesi mümkün kılınmaktadır. Bu doğrultuda tüketicilerin kullanabileceği irtibat ofisine ait Emlak Konut iletişim numarası 444 36 55’tir. Türkiye’nin her yerindeki tüketiciler bu numara üzerinden Emlak Konut GYO ile alakalı gerekli bilgilere ulaşabilmekte, talep ve şikayetlerini ilgili birimlere iletebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.