Ev Alarak O Ülkelerin Vatandaşı Olabilirsiniz

Yabancı ülkede yaşamak, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyenlere bazı ülkelere kolay bir şekilde vatandaşlık veriyor. Ülkeler sayısız seçenekte imkanlar tanıyor.

Ev Alarak O Ülkelerin Vatandaşı Olabilirsiniz

Yabancı ülkede yaşamak, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyenlere bazı ülkelere kolay bir şekilde vatandaşlık veriyor. Ülkeler sayısız seçenekte imkanlar tanıyor.

Nakit para biriktirip,  para ile vatandaşlık veren ülkelerin yanı sıra, ev satın alarak oturma izni verenler sayıları bu yıl içinde bir hayli artış göstermeye başladı.

Şimdi Türklere kolay vatandaşlık veren ülkeleri hep birlikte inceleyelim…

Amerika Vatandaşlık Başvurusu Şartları

Amerika, yabancı ülke vatandaşlığı almak isteyenler arasında en çok tercih edilen ülke niteliği taşımaktadır. Amerika vatandaşı olmak için istenilen şart 1 milyon dolar değerinde yatırım yapmanızdır. Ayrıca 10 kişilik de istihdam zorunluluğu bulunmaktadır. 4 kişilik bir aile için ise 50 bin dolar değerinde hibe yapılması gerekmektedir.

Dominika Vatandaşlık Başvurusu Şartları

Cennet olarak tabir edilen Domonika vatandaşlığı için ülke kişilerden 150.000 dolar değerinde hibe yapmalarını istemektedir. Yabancı ülkeden konut satın alarak o ülkenin vatandaşı olmak isteyen kişiler için de Dominika 200 bin dolar değerinde gayrimenkul alarak, yatırım yapanlara da vatandaşlık veriyor.

Malta Vatandaşlık Başvurusu Şartları

Malta vatandaşı olmak için arana şart ise 650 bin Euro değerinde hibe yapılmasıdır. 150 bin euro değerinde devlet tahvili alanlar için de vatandaşlık hakkı verilmektedir. Ayrıca yine minimum 350.000 Euro tutarında Malta’dan ev alarak oranın vatandaşı olabilirsiniz.

Yunanistan Vatandaşlık Başvurusu Şartları

Yunanistan’dan 250.000 Euro değerinde gayrimenkul satın alarak vatandaşlık almanız mümkün. 4 kişilik bir ailenin ise 300.000 Euro tutarında hibe yapması gerekmektedir.

Kanada Vatandaşlık Başvurusu Şartları

Kanada, kolay vatandaşlık hakkı veren ülkeler arasında bulunmaktadır. Kişiler, 400.000 Dolar tutarında gayrimenkul yatırımı yaparak ya da 800.000 Dolar tutarında varlıklarının bulunması halinde vatandaşlığı kolay bir şekilde alabilmektedirler.

İngiltere Vatandaşlık Başvurusu Şartları

İngiltere vatandaşı olmak için 1 milyon sterlininizin bulunması gerekmektedir. 1 milyon sterlin değerinde gayrimenkul yatırımı yapmanız ve bunu 5 sene boyunca da tekrarlamanız gerekmektedir.

İspanya Vatandaşlık Başvurusu Şartları

İspanya vatandaşı olmak için ise 160.000 Euro ve üzerinde tutarlarda yatırım yapmanız gerekmektedir. Ayrıca İspanya’da oturma izni ile birlikte Avrupa Birliği ülkelerinde serbest seyahat etmek hakkı da verilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.