TOKİ Denizli ve Bolu Projeleri İçin İhaleye Çıktı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Denizli’nin Bozkurt ilçesinde hayata geçirmek üzere çalışmalarını yürüttüğü 150 konutluk proje için ihale gerçekleştirdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Denizli’nin Bozkurt ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı 150 konutluk proje için ihale düzenlendi. 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü (dün) gerçekleştirilen ihale dahilinde, söz konusu konutların yanı sıra ticaret merkezi, camii ve altyapı – çevre düzenleme çalışmaları da yer aldı.

TOKİ Denizli Bozkurt Projesi’nde kapsamında inşa edilecek olan 150 adet konutun yükseklikleri zemin + 3 olarak tasarlanırken, bahsi geçen bu konutlardan 86 adedi iki oda bir salon, 64 adedi ise üç oda bir salon olacak şekilde dizayn edildi.

Tüm bunların yanı sıra TOKİ Denizli Bozkurt Projesi’nde geleneksel tasarıma sahip konutların sahip olduğu mimari cephe anlayışı modern bir hale getirilerek yansıtıldı. Üstelik projenin tamamı yatay mimari konsepti ile hazırlanırken, uygulaması da diğer TOKİ Konutlarında olduğu üzere mahalle konsepti ile uygulandı.

TOKİ’nin Bolu Projesi İçin de Dün İhale Yapıldı

Öte yandan dün gerçekleştirilen ihalelerden bir diğer ise TOKİ Bolu Seben Projesi için oldu. Bolu’nun Seben ilçesinde hayata geçirilecek olan 266 adet konut için gerçekleştirilen bu ihale kapsamında, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına da yer verildi.

Projede hayata geçirilecek olan 266 adet konutun yükseklikleri zemin + 3 olarak tasarlanırken, konutlardan 218 adedi iki oda bir salon, 48 adedi ise üç oda bir salon şeklinde dizayn edildi. Tümüyle eski Türk evlerinin mimarisinden esinlenerek hazırlanan projede, modern bir hale getirilmiş taş kaplamalara, dekoratif pencerelere, kat silmelerine, sövelere, payandalara ve cumba görünümlü çıkmalara yer verildi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.