TOKİ 298 TL Taksitle Ev Sahibi Olma Fırsatı Sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 7 farklı şehirde hayata geçirmek üzere çalışmalar yürüttüğü 619 adet konutun satışını Temmuz ayı itibari ile gerçekleştirmeye başladı. Bahsi geçen bu konutlardaki en düşüş taksit tutarının ise 298 TL olduğunu duyurdu.

Dar ve orta gelirli aileler ile beraber emeklileri de ev sahibi yapabilmek üzere Türkiye’nin her bir köşesinde sosyal konut projeleri üretmeye devam eden TOKİ, Temmuz ayı itibari ile 7 farklı şehirde toplam 619 adet konutunu alıcılarına sundu. Üstelik konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, konutların en az taksit tutarının 298 TL olduğunu da duyurdu.

TOKİ’nin satışa sunmuş olduğu konutlar ve illeri ise şu şekilde:

  • Ankara Kuzeykent 221 Adet Konut

TOKİ Ankara Kuzeykent Projesi’nde inşaat çalışmaları sürdürülen 221 adet konut dün itibari ile satışa sunuldu. 3 oda bir salon ve 4 oda bir salon daire tiplerinden meydana gelen konutların fiyatları 248 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

  • Afyonkarahisar – İscehisar 78 Konut

Afyonkarahisar İscehisar’da inşa edilen 78 konut için dün itibari ile başvurular alınmaya başlandı. Projedeki konutların minimum taksit tutarı 298 TL’den başlıyor.

  • Bitlis Beşminare 6 Konut

Bitlis Belminare’de hayata geçirilen projedeki 6 konut 9 Temmuz itibar ile satışa sunulacak. Söz konusu projede 728 TL taksit ve yüzde 10 peşinat ile ev sahibi olunabilecek.

  • Çankırı 249 Konut

Çankırı’daki 249 adet konut için 9 – 20 Temmuz tarihleri arasında başvurular toplanırken, konut fiyatları 138 bin TL’den başlayacak.

  • Konya Sarayönü 58 Konut

Konya Sarayönü’nde hayata geçirilen 58 adet TOKİ Konutları için 9 Temmuz’da başvurular başlayacak. Konutların en düşük taksit tutarı ise 299 TL olacak.

  • Elazığ Bizmişen 7 Konut

Elazığ’da hayata geçirilen 7 konut için 12 Temmuz ile 27 Eylül arasında başvurular alınacak. 2 oda 1 salon daireden oluşan konutların en ucuzu 120 bin TL olacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.