Konuttaki O Dev Kampanya 30 Haziran’a Kadar Uzatıldı!

Konut sektörünün öncü kuruluşları olan GYODER, İNDER ve KONUTDER tarafından başlatılan yüzde 0,98 faiz ve yüzde 20 indirim kampanyası yoğun ilgi görmeye devam etmesi sebebi ile 30 Haziran tarihine kadar uzatıldı.

Konut sektöründe yön veren KONUTDER, İNDER ve GYODER tarafından başlatılan ve 15 Mayıs ile 15 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

GYODER Başkanı Feyzullah Yetkin konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamasında, son zamanlarda kamu tarafından başlatılan KDV, konut kredisi faiz oranların indirimi gibi konut kampanyalarına akabinde gerek konut sektörüne, gerekse ülke ekonomisine katkı sağlamak maksadı ile GYODER olarak, KONUTDER ve İNDER ile beraber bir kampanya başlattıklarını, 15 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlatılan bu kampanyaya toplamda 41 inşaat firmasının katılım sağladığını anlattı. Kampanya dahilinde olan bazı şirketlerin telefonlarının kilitlendiğini, satış ofislerine gelen müşteri sayısında ise bir hayli artış yaşandığını dile getiren Yetgin, özellikle de hafta sonlar proje incelemek isteyen müşteriler tarafından yoğun ilgi gösterildiğini aktardı.

Vatandaşa, Ekonomiye ve Sektöre Katkı Sağlandı

Öte yandan açıklamalarında, kampanyaya yönelik veriler hakkında da değerlendirmelerde bulunan GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, başlatılan bu kampanya ile konut kredisi faiz oranlarının yüzde 0,98 civarında olması ve buna ilaveten yüzde 20 indirim kampanyası uygulanmasının orta gelir grubu ailelerin ev sahibi olmasına olanak sağladığını, üstelik bu sayede hem ülke ekonomisine, hem vatandaşa, hem de sektöre katkı sağlandığını aktardı.

Son Başvuru Tarihi 30 Haziran

Başladığı günden bu yana vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören söz konusu kampanya hakkında uzatma kararı aldıklarını da açıklamalarına ekleyen Feyzullah Yetgin, bu doğrultuda son başvuru tarihinin 30 Haziran 2018 Salı günü olduğunu belirtti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.