TOKİ’nin O Geleneksel Kampanyası’nda Son 5’e Girildi!

TOKİ aracılığı ile konut ya da iş yeri sahibi olmaya hak kazanan fakat henüz borcu bitmediği için tapusunu alamayan vatandaşlar için her yıl Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüzde 20 indirim kampanyası gerçekleştiriliyor.

Söz konusu bu kampanya kapsamında, TOKİ’ye olan borcunu bir an önce kapatıp tapusunu eline almak isteyen hak sahiplerine, geriye kalan borcu için yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. Bahsi geçen bu fırsattan faydalanmak isteyen hak sahipleri için son başvurular Cuma günü mesai bitimine kadar alınacak.

Kampanya Başvuruları 5 Gün Sonra Sona Eriyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu bir an önce kapatıp hak sahibi olduğu konutun ya da iş yerinin tapusunu eline almak isteyen vatandaşlara yönelik her sene düzenli bir şekilde gerçekleştirilen yüzde 20 indirim kampanyasında son 5 gün içerisinde girildi.

Toplu Konu İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan söz konusu indirim kampanyası ile alakalı bir takım açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün Turan bu açıklamalarında, yüzde 20 indirim fırsatın faydalanmak isteyen konut ya da iş yeri alıcıları için banka kredisini 120 ay vade ve yüzde 0,99 oranında faiz olanağı da sağlanacağını dile getirdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yüzde 20 indirim kampanyası, yalnızca satışları 2016 yılının sonuna kadar gerçekleştirilmiş olan ve geri ödemesi söz konusu senenin sonu itibari ile başlamış olan konut ve iş yeri sahipleri için geçerli olduğu belirtildi.

Bu dev kampanya kapsamında yer alan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibari ile TOKİ’ye ödemek zorunda olduğu emlak vergisi  ya da aidat gibi ödemelerde borcu olmaması gibi bir şart da aranıyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.