2021 TOKİ Kredisi Veren Bankalar

2019 TOKİ kredisi veren bankalar, genellikle Halkbank ve Ziraat Bankası gibi kamu bankalarıdır. Detaylar için...

2021 TOKİ Kredisi Veren Bankalar
2021 TOKİ Kredisi Veren Bankalar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, ülke genelinde çeşitli nitelikli sosyal konut projeleri hayata geçirerek, dar gelirli ailelere kaliteli bir yaşam imkanı sunmaktadır. Bu imkanlardan yararlanmak için dönem içerisinde 2021 TOKİ kredisi veren bankalar hangileri merak edilmektedir.

Üstelik oldukça uygun fiyat ve ödeme koşulları ile ev sahibi olma fırsatı tanıyan kurum, TOKİ evleri için zaman zaman kamu bankaları aracılığı ile Ziraat Bankası TOKİ kredisi ya da Halkbank TOKİ kredisi gibi imkanlarından da faydalanabilme olanağı sunmaktadır. 2021 TOKİ Kredisi Veren Bankalar!

Toplu Konut İdaresi, kısa adı ile TOKİ, bu faaliyetlerini kamu bünyesinde gerçekleştirerek, dar ve orta gelirli ailelere kamu güvencesi de sağlamaktadır. Öte yandan zaman zaman düzenlemiş olduğu kampanyalar sayesinde de daha uygun fiyatlarda indirim olarak ve kamu bankalarından finans desteği alarak konut satın alabilme avantajları da sağlayabilmektedir.

2021 TOKİ Kredisi Veren Bankalar

2021 TOKİ Kredisi Veren Bankalar
2021 TOKİ Kredisi Veren Bankalar

2021 TOKİ kredisi veren bankalar, genellikle Halkbank ve Ziraat Bankası gibi kamu bankalarıdır. TOKİ, her yıl düzenlemiş olduğu konutta indirim kampanyalarında ya da konut satın alımlarında gerekli görülen şartların yerinde olması halinde anlaşmalı olduğu kamu bankalarından, diğer bankalara kıyasla daha uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile finans desteği sunabilmektedir. Bu gibi kampanyalarda avantaj sahibi olan konut ve iş yeri alıcıları, 2021 TOKİ kredisi veren bankalara müracaat ederek bu kredi olanağından faydalanabilmektedir.

2021 Ziraat Bankası TOKİ Kredisi

2021 Ziraat Bankası TOKİ Kredisi
2021 Ziraat Bankası TOKİ Kredisi

TOKİ başvuru işlemini gerçekleştirmesinin akabinde kurum ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayan bir hak sahibi, anlaşmadaki şartlar gereğince konut bedelini ödemeye başlamaktadır. Borcunun belli bir kısmını ödeyen hak sahipleri için kurum tarafından her yıl düzenli bir şekilde indirim kampanyaları gerçekleştirilirken, bu kampanyalar kapsamında konut ya da iş yeri alıcılarına Ziraat Bankası TOKİ kredisi sunulmaktadır. Bankanın bu kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası’nın TOKİ Destek Hattı üzerinden iletişime geçerek bilgi alabilmesi mümkündür.

2021 Halkbank TOKİ Kredisi

2021 Halkbank TOKİ Kredisi
2021 Halkbank TOKİ Kredisi

Halkbank TOKİ kredisi de, yine kurumun düzenlemiş olduğu kampanyalar kapsamında ya da gerekli görülen durumlarda hak sahibine kullandırılan kredi türlerinden biridir. TOKİ, kamu bünyesinde çalışan bir kurum olmasından ötürü, kredi desteklerini de yine Ziraat Bankası ve Halkbank gibi kamu bankalarından sağlamaktadır.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.