Ev Dekorasyonunda Gizli Dekoratif Alanlar

Küçük Evlere, Küçük Çalışma Odası Dekorasyonu

Eğer ki dar ve küçük olduğunu düşündüğünüz bir eve sahipseniz ve evinize sığdıramadığınız eşyalardan dolayı bir sürü sıkıntı çekiyorsanız, sizin için derlediğimiz bu dekorasyon fikirlerine bir göz atmalısınız.

Öncelikle evinizin duvarlarına ve kapı üstlerine ve eşiklerine gibi kimsenin görmediği ve kimsenin keşfedemediği o alanlara sihirli dokunuşlar yaparak yepyeni bir gizli dekoratif alanlar elde edebileceğinizi bilmenizde fayda var. Bu gibi alanlar ev dekorasyonunda fazladan masraf yapmayı gerektirmeden ufak tefek dokunuşlarla kullanılabilir hale getirebileceğiniz alanlardır. Ayrıca bu alanlar bir taraftan ev dekorasyonunuza ayrı bir hava katarken, bir taraftan da sığdıramadığınız o eşyalarınız için ayrı bir depolama alanı elde etmenizi sağlar.

Gizli Dekoratif Alanlarınızı Minik Bir Bahçeye Çevirin   

Eviniz küçük, bahçeniz yok ve bir sürü çiçeğiniz varsa, bu pratik yöntem tam size göre. Herhangi bir oda Kapısının üst eşiği ile duvar arasına yapacağınız raf sayesinde saksılarınızı, çiçeklerini ve bitkilerinizi sergileyebileceğiniz bir dekoratif alan elde edebilirsiniz.

Kitaplarınız İçin Minik Bir Kitaplık Oluşturun  

Bolca kitaplara sahipseniz ve bunları koyacak bir yer bulamıyorsanız, yine en pratik çözüm kapı üstleri ile tavan arasında kalmış o muhteşem ve gizli bölgelerdir. Kapınızın üst eşiğine koyacağınız pratik bir raf sayesinde kitaplarınızı bu rafa yerleştirebilir ve bu rafın etrafındaki duvarınıza dekoratif objeler yerleştirerek dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz mini kütüphaneniz için farklı renklerde ve desenlerde malzeme kullanabilir ya da rafları fazladan yaparak tüm duvarınızı kitaplığa çevirebilirsiniz.

Havlu ve Çarşaflarınız İçin Depolama Alanı Elde Edin  

Yine kapı üzerindeki eşiğe yapabileceğiniz bir rafı farklı bir amaç doğrultusunda kullanabilirsiniz. Bu alandaki raf sayesinde evinizde dolaplarınıza sığdıramadığınız, havlu, çarşaf, nevresim ve pike takımlarınızı tavan arasında kalan bu mini gizli bölgede muhafaza edebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.